Vanskelig ....

Hvis dere fikk sjangsen til å reise hvor dere ville , hvor ville dere reist ? Dette spørsmålet finner jeg nemlig ikke noe svar på. Til min konfirmasjon skal jeg få lov til å reise til hvor jeg vill i hele verden . Det er sååååå vanskelig å bestemme meg siden jeg vill jo dra et sted jeg ikke har vært. Alle jeg har spurt sier at de ville reist til USA ja ja greit nokk det men jeg har alt vært der og ja....  En bra ferie for meg er svømme basseng , strender, sol og tropisk klima..

 

Det første stedet jeg tenkte på var Hawaii men jeg vet ikke ... Der er det jo tropisk klima mange strender og sikkert det er sikkert veldig fint der.


Elsker å snorkle under vann og se tropiske fisker har gjort det før og det er helt syyykt fin opplevelse !


Eller kanskje India ?Mange som har vært der sier det er utrolig fint der og en opplevelse for livet. Noen steder i India er det jo faktisk kjempe fint.

Hvor ville du reist om du kunne reise hvor du ville ?

 

3 kommentarer

Vedis Christine

18.03.2012 kl.18:45

Syden igjen, eller Hawaii!

Marita

18.03.2012 kl.21:06

Jeg ville dratt til et sted som det ikke er så mange som har vært, for da blir det litt mer spesielt hvis du skjønner ;)

Annie

18.03.2012 kl.21:40

Australia eller india !!

Skriv en ny kommentar

Jetta Frost

15, Kongsberg

Hei, jeg er en 15 år gammel jente fra Bergen som både er halvt engelsk og halvt norsk. Her blogger jeg om meg og alt jeg er opptatt av. Håper du liker bloggen! jettafrost@hotmail.com

Follow me on Twitter

Kategorier

Arkiv

hits