Savner det så mye (Fillipinene)


Jeg har vært på mange utrolige reiser men en av de mest fantastiske reisene var da jeg reiste til Fillipinene. Jeg var dere for noen år siden.  Det var en opplevelse for livet å reise dit og jeg lærte utrolig mye pluss at jeg hadde sååååå morsomt. Da jeg var der så jeg på en måte verden i en annen måte. Det er ubeskrivelig men bilder beskriver nokk mer så her er de:

De første bildene er fra en liten øy med masse regn skog:


Utrolig nokk er det meg som står på den broen, haha det ser jo ut som bildet er tatt rett fra filmen Jungelboken. Bildet sier vel alt og akkuratt her regnet det masse , ikke rart når det heter "the rain forrest".


Barna i familien til noen som bodde der. 


Vann bufallo' er jeg fikk faktisk sitte på en , eller ri på en eller hva man sier. Utrolig stillig!


Barn som lekkte i gata.


Skolebarna , det var en slaks festival der de var ute og gikk.

Han som viste oss rundt en venn av oss som heter Bong. Han var på en måte presidenten der.


Dette er en "ris" farm eller det er sånn de planter ris utrolig det tar så lang tid å plant en liten ris plante..


"Bilene" de kjørte rundt i , haha..

(får ikke snudd bildet) men uansett se så søt han lille gutten med hunden var,  han lekkte rundt på stranda !Nå skal jeg vise dere bilder fra der vi "bodde" eller var meste parten av tiden. Som var på en annen mer Turist øy:


Vi bodde på en villa Hotell rett ved Standen som het "White Beach" når vi gikk ut av der vi bodde kom vi rett ut på denne stranda.

Utsikten fra vinduet , helt utrolig !Bildene over er fra der vi var eller bodde da vi var der, Det var såååå stort større enn mange hus.Sjøen kunne jeg ligget i i times hvis men man kunne bli litt FOR solbrent og jeg fikk faktisk "sol stikk" og fikk feber da jeg hadde badet for mye siden vannet reflekterer solen..
Var også ute og fikset i disse "seil båtene" Når jeg ser på disse bildene kommer jeg til å tenke på hvor mye jeg egentlig savner å være der. Vi var der i nærmere 3 uker. Var også i Manilla (hoved staden) men kan vise dere bilder derfra en annen gang. Jeg annbefaller alle å reise der det er en opplevelse du aldrig kommer til å glemme !

Hva synes du om innlegget ? Har du vært i Fillipinene eller vil du dit ?

-Jetta Frost

Én kommentar

Line

19.03.2012 kl.22:38

Ååå, JA vil veldig gjerne dit ( med deg, meheeh) Utrolig fine bilder :D likte de kule bilene/motorsykkel takene hahha <3 Men som sagt, utrolig fine bilder <3

Skriv en ny kommentar

Jetta Frost

15, Kongsberg

Hei, jeg er en 15 år gammel jente fra Bergen som både er halvt engelsk og halvt norsk. Her blogger jeg om meg og alt jeg er opptatt av. Håper du liker bloggen! jettafrost@hotmail.com

Follow me on Twitter

Kategorier

Arkiv

hits