noe av det verste jeg vet, matte

Jaa, da var den tentamen over, etter øving og øving og å unsett ikke skjønne noe, for å sidet sånn så vil ikke hjernen min fungere når den ser en ligning eller noe lignende.. Hater alt med matte, men mesunder noe så jævlig de som tar det helt enkelt. Kunne virkelig ønske vi ikke hadde matte på skolen i det hele tatt, men det hadde jo vært urettferdig for de som er gode i matte det hadde vært som  å ta vekk engeslsk og kunst og håndverk for meg(siden det er det jeg får best i). Jeg hadde fått så dårlig i snitt. Det spørsmålet jeg spør meg selv mest er, når jeg kommer til å få bruk for disse inviklete regnestykkene med " x*1000=400,2-8*x+54=y" jaja dette lurer vell de fleste på, joda på en måte trenger vi litt mate det skjønner jeg men synes ikke vi skulle, måtte lære så mye, hvis jeg vil bli skuespiller eller noe lignende vil jeg jo sikkert bare glemme mye av det vi lærte etter eksamen uansett. Så uansett om jeg ikke vil trenge halv parten av det vi må lære, må man desverre dette for å komme seg videre på skolen.. Håper virkelig noen finner på noe i framtiden som gjør at ingen vil trenge matte, som en ny type kalkis eller noe ?JA grunnen til at jeg hater mye av matte, er fordi mye av det er vanskelig, på barneskolen likte jeg matte mye bedre , men når alt dette inviklitete  vi må lære kommer på prøva , har man ikke så mye tid til andre ting hvis manskal sitte og øve matte hver dag. Jaja, liker det ikke, uansett om prøva i dag gikk bra..

Hva er dine meninger om matte, liker du det ?


// HAHA okei kanskje litt overdriv men skrev dette innlegget i går når jeg skulle øve og man kan vell ikke akkuratt si jeg var glad akkuratt.

Én kommentar

Maya

20.11.2012 kl.19:27

Åååh enig.. ble så sjukt lei av all pugginga i går!! glad prøva er over

Skriv en ny kommentar

Jetta Frost

15, Kongsberg

Hei, jeg er en 15 år gammel jente fra Bergen som både er halvt engelsk og halvt norsk. Her blogger jeg om meg og alt jeg er opptatt av. Håper du liker bloggen! jettafrost@hotmail.com

Follow me on Twitter

Kategorier

Arkiv

hits