shopping day

Startet dagen med en god frokost (toast and jam) så var det rett inn til byen. Siden det er dagen etter jul aften i England i dag, statet alle salgene i dag. Så alt var utrolig billig, så da var det var egentlig bare å plukke opp det jeg ville ha med en gang. Ganske stressende å gå rundt når det var såå mange folk der. Fikk hvertfall kjøpt en del, og dette er ikke halvparten engang! I morgen skal vi opp enda tidligere og dra inn på et stort shopping senter. Hvis noen lurer var jeg på Primark , New Look, Rebublic (ny favoritt butikk) og masse randome butikker. Elsker alt jeg har kjøpt og gleder meg til å hvise dere nærmere når jeg kommer hjem.


Nam dritgod hamburger, måtte ha litt energi etter all den shoppingen. Bildene til venste er tatt inni Primarkt (alt der var sinsyyykt billig , en fin topp kunne koste minimum 30 norske kroner!!)


hehe, i bilen, fornøyd etter byturen!2 kommentarer

Caroline Tomlinson Payne ~

27.12.2012 kl.01:03

Ser ut som du har fått tak i mye fint!

Line XDDD <3 youknowme :***

27.12.2012 kl.01:30

Wow, så mye fint!! <3 Skulle ønske jeg hadde alt det! hahah <3 Kos deg masse videre snupp! Love yoooou <3

Skriv en ny kommentar

Jetta Frost

15, Kongsberg

Hei, jeg er en 15 år gammel jente fra Bergen som både er halvt engelsk og halvt norsk. Her blogger jeg om meg og alt jeg er opptatt av. Håper du liker bloggen! jettafrost@hotmail.com

Follow me on Twitter

Kategorier

Arkiv

hits