bilder

summer.
.

just some stupid quote

dark nightHeeeeiii og god fredag , har nettop vært nede og spist meg en hamburger og chips, det beste jeg vet! God start på fredags kveld, skal bare ta det rolig i dag og slappe av og få masse søvn i morgen og søndag ettersom det har blitt så lite denne uken (pga lekser og sen blogging). Blir døds fort mørkt for tiden og da blir man sååå trøtt! Men ja, koser meg på romet nå med musikk og lys i vinduet og senere blir det litt fredag's godt og se litt gossip girl ♥ 

closeups


Hva synes du om bildene?

Tokk norn closeups og redigerte de litt på kontrasten osv. Hvis dere lurer på hvor jeg redigerer bildene mine så bruker, jeg picasa, photoshop og pixl.com.

Verdens beste har bursdag!!!

I dag har Jetta bursdag! Gratulerer så mye med dagen jenta mi, endelig er du 15 år. For bare to år siden kom jo Jetta til Kongsberg og var helt ny på skolen, vi fant tonen med en gang og er bestevenner i dag. Vi har funnet på så mye gøy og så mye tull helt siden vi ble kjent og vi har vår interne blikk som bare er til å le av. Jetta er virkelig verdens herligste person som betyr så mye for meg! Det å ha en venn som Jetta gjør bare hverdagen mye enklere. Hun smiler, ler og sier så mye morsomt så du kan umulig være sur når du er rundt henne.  Du er virkelig verdens herligste jente og du betyr så mye for meg!
Kos deg masse på dagen din idag, husk at det er din dag og ingen andres!

 
<3     

  *
 =)

 


Love yoou <3

 

Er utrolig glad i deg! Ha en super dag vennen, så snakkes vi senere i kveld <3
Du er best <333 

heartMange klemmer fra Line :*

 

What i do here

Hei hei , først vil jeg bare si tusen takk til Line som gjesteblogga litt for meg. Har noen innlegg til dere men problemet er at jeg ikke for lastet opp bilene opp i innlegget (fra pc'en) håper det ordner seg for hvis ikke må jeg bare mobilblogge noe jeg selv vet er kjedelig. Akkurat nå sitter jeg på sengen i hotelet med pc'en på fanget og mobilen i hånden og drikker kald cola og spiser is.. Gjør ikke så mye for å si det sånn !

Gjeste blogging

Heihei !

Som dere sikkert vet så er Jetta i Peru og hu har litt problemer med bloggingen skjønner dere, så det betyr gjesteblogging av Line ( :D )

Veit ikke helt hva jeg skal skrive, men kan jo fortelle litt om hva jeg har gjort idag. Jeg har vært en del ute og på hytta, å siden det er så fint vær skal vi grille seinere. 

Utrolig spennende? hahhaha, i know...

Meeen kan jo legge ut et bilde av meg og Jetta, dette bilde er fra Skoleballet i ferbruar. Ganske nervøse og spente der ja ;)

 

Love yooou <3

 

Haha, sorry for dårlig blogging, jeg kan seriøst ikke dette.

Men kanskje dere kan kommentere hva dere ønsker jeg skal blogge om fremover, det hadde hjulpet meg en del :)

 

Jaa...vi snakkes :)

 

siss

Tokk litt tulle bilder ute med søs her er de , haha :Hun ville så gjerne på bloggen !, Hva synes dere om bildene?

pictures

Tokk noen bilder ute med Line , Hva synes dere ? ♥ Legger ut flere senere ..Jetta Frost

15, Kongsberg

Hei, jeg er en 15 år gammel jente fra Bergen som både er halvt engelsk og halvt norsk. Her blogger jeg om meg og alt jeg er opptatt av. Håper du liker bloggen! jettafrost@hotmail.com

Follow me on Twitter

Kategorier

Arkiv

hits