Blogg

HELLO, er noen der ?

......nei som dere sikkert har skjønt så blogger jeg ikke her lenger, jeg har laget meg ny blog. Besøk den ----->HER<--------

På den nye bloggen min blogger jeg ikke så ofte,  mest når jeg har tid og blogger derfor et par ganger i uken. 

Håper dere vil følge den nye bloggen videre, imens avslutter jeg denne bloggen etter 1 år.
Værste dagen

Overskriften sier vell litt, akkurat nå blogger jeg faktisk fra mobilen og det er ikke uten grunn heller.. Skjemen på pc'en min er ødelagt(knust). Vet egentlig ikke helt hva jeg skal gjøre med den enda, men får bare vente og se. Føler meg egentlig litt tom uten pc'en min, haha det høres kanskje litt tragisk ut, men det er sant. Nå vet dere hvertfall hvorfor jeg ikke blogger og jeg får håpe jeg får mulighet til å blogge litt etterhvert. I tilleg har jeg nesten sovet i hele dag, våknet opp til forkjølelse og hodepine, så jeg la meg igjen.
Jeg pleier vell egentlig ikke å klage og sutre så mye men det er litt greit å få gjort det litt i blant.

Kom hjem fra England i hår og hadde håpet på å blogge litt men stakkars meg som var uviten om hva som kom til å skje i dag ...

Har dette skjedd med noen av dere?

goodnight, sleep tightHar på meg verdens diggeste pysj akkuratt nå, som er en av de fine gavene jeg har fått. Elsker å bare sitte rundt på kvelden og drikke te og spise sjokolade mens jeg ser på engelske julefilmer på tv'en, det beste med juleferien spør du meg! Og i morgen blir det opp relativt tidlig og shoppe, jaja vi snakkes i morgen sikkert før jeg drar, visst ikke snakkes vi når jeg kommer hjem. See youu 

Christmas dinner


arrival, last days

Hei hei, var egentlig meningen å oppdatere litt på bloggen i går men det har vært ting å gjøre hele tiden. På søndag kom vi fram og mandag dro vi inn til Chester og jeg var innom Primark og masse forskjellig. Gleder meg virkelig til å shoppe i morgen, siden i morgen begynner salgene, dagen i morgen kalles "Boxing day" her i England. Jeg og familien har også vært mye på Pub de to siste dagene (haha) og ellers slappet litt av etter flyturen. Oppdarer igjen senere i dag siden vi nå skal spise julemiddagen, (Turkey, roasted potatoes and vedge) Nam! granny 


 

dark days

En ting jeg må si er at jeg ikke har blogglyst i det hele tatt når det blir mørkt ute nesten før klokken fire på dagen, blir så lei. Er akkuratt rundt den tiden jeg kunne tenkt meg å ta litt bilder, men neida det går jo selvføligelig ikke i Norge om vinteren. JAja, tror jeg skal finne fram kofferten og begynne sakte men sikkert å pakke og gjøre meg klar til sengs, vi snakkes i morgen søtinger!

 

Christmas spirit

Da har jeg og lillesøster pyntet juletreet ferdig, nå har endelig gått opp for meg at det er 3 dager til julaften. I morgen reiser vi til England senere på dagen så må straks begynne å pakke litt. Gleder meg syyykt til å gå i de pyntete gatene der og shoppe. Blir en litt anderledes jul i år siden selve julefeiringen blir på 25 desember slik som alle gjør i England. Skulle egentlig ta litt bilder til dere men siden det er ferie sto jeg opp sent som alltid i ferier og så på film, har virkelig julestemning nå, ryddig rom, julemusikk, England i morgen,helg,god mat, ferie,gaver og bare kos. Legger inn et innlegg senere i dag også, husk alle der ut, vi må nyte feire maximalt!!  endelig!!

I går fikk jeg endelig juleferie, ååå gjett om jeg er glad nå, og jeg er helt klart ikke den eneste. Det snør ute og sto opp sent i dag til skikkelig julesteming i huset. Har jobbet kjempe hardt dette halvåret på skolen så jeg kunne ta fri med god samvitighet. Nå er jeg egentlig tilbake påå bloggen og. Måtte tenkte veldig mye på skolearbeid nå fram til jul og nå kan jeg ta det rolig og heller blogge! Håper dere  vil følge bloggen min i Jula, kommer videoer og jeg blogger fra Englad på mandag, gled dere!
Var også med klassen i går og spiste Pizza, kos 

gingerbread


Da har jeg og lillesøster begynnt å bake litt pepper kaker, åå kos! De er syykt gode, spesielt de brente haha elsker de når de er brente blir så mye bedre smak... haha. Men er ikke ferdig med baksten enndå jeg skal snart sette i gang med å bake engelske mince pies (my fav) etterpå. Såå ja, vi snakkes senere, og som alle sier bare noen dager igjen nå til ferie såå STAY STRONG 


saturday is second best


Hei hei dere, har vært en kjempe koselig lørdag til nå, sto opp og løp ned i pysjen til frokosten min som var (kakao med krem) ♥ Åee, syykt kos, elsker desember. Spesielt når det snør ute og man kan sitte inne forran peisen. Senere kommer maya hit og vi skal lage taco og chillaxee. Heehe, see you guys.

smile, it's friday

Hei hei dere, nå er det fredag og under EN UKE igjeeeen til ferie ♥ I forgårs var jeg på nattåpent og kjøpte julegaver og noen småting til meg selv. Kjøpte altså to plagg fra bikbok åå elsker de , det var sånn tilbud med 30% på hele butikken, så det var kos. Nå sitter jeg på rommet med tente lys og slække modus på, haha God helg alle sammen !


Minner meg forresten på at jeg må ta noen outfit bilder snart, legger ut outfit senere i dag.

snapshots fra i dag
Dagen i dag har jeg brukt på å spise potetmos, gjøre ferdig en matte presentasjon til matte muntlig i morgen, pakke inn julegaver og slappe av litt. Har begynnt å få mye mer julestemning nå så det er jo koselig. Ellers tenker jeg mye på hva snittet mitt blir til julen, er såå redd for at jeg ikke har jobbet godt nokk dette halvåret, håper på det beste i allefall... Men nå snakkes vi i morgen, etter en (forhåpentlighvis) vellykket presentasjon. Natta 


a little bow

Hva synes du om bildene ?

dødVar i bakken (skisenteret) i hele dag, og har stått på twintip siden kl.9 såå er utrolig trøtt og sliten. Var skidag på skolen så var litt deilig å slippe vanelig skoledag, men det er jo så få dager igjen til ferie så det gjør egentlig ikke noe. Dette er bare en sjapp oppdaring fra meg,  tror jeg holder meg på sofaen resten av dagen, ettersom jeg er utrolig sliten og holder på å sovne...

 
vi snakkes i morgen, for akkuratt nå er jeg helt død.

julegave shopping

Sto opp klokka 12 i dag og bare tokk det rolig. Så dro Maya og jeg og shoppet litt. Planen var jo såklart å kjøpe julegaver men vi enndte jo opp med å kjøpe noen julegaver til oss selv også. Blant annet verdens fineste dr. denim bukse. ÅÅhh ble helt forelsket, skal vise dere det jeg kjøpt i morgen, men akkuratt nå er jeg utrolig trøtt. Var nemlig i bakken i går på twintip og shopping i dag , da blir man faktisk ganske sliten.


 vi snakkes i morgen 

snaps

Hei dere, nå må jeg bare repitere litt til naturfag prøve jeg skal ha i morgen, gøy!!!! Men nå er det allere mørkt ute, såå trist at det blir så fort mørkt, rekker aldri og ta bilder ute, til dere. Men her er noen snapshots jeg tokk nettop:

 

morgendagens outfit ?

Gleder meg sånn til 20 desember og utover jule tiden, åå sitter og teller ned dagene som jeg gjør vært år, nå har jeg bare 13 dager med skole i gjen før ferie! Kommer til å bli såå bra med ferie er så lei av å stå opp tidlig om morgenen. 

Kommer bilder av rommet mitt i neste innlegg forresten!

hello, december


kalender 

Koselig start på desember i år egentlig. Kalender, julemusikk, snø på bakken, ryddig og fint rom, åhh syykt koselig. Får å være ærlig kom desember litt brått på men har hvertfall mye mer julestemning nå en i forrige uke. Er såå mye å glede seg til denne måneden, elsker jul ♥ 

Tror jeg skal prøve å blogge litt bedre nå, har jo trosalt ikke så mye lekser og prøver på skolen nå, de siste ukene fram til ferien. 

sick todayVært hjemme i hele dag, ligget på sengen med p'en på fanget og te. Vært litt små syk hele uka, men i dag var det nokk, så orket ikke å dra på skolen. Er jo egentlig litt deilig å være syk og slippe å gjøre noe men kan jo bli litt kjedelig til tider også. Men håper jeg er bedre i morgen, slik at jeg kan gå ut og ta litt bilder. Andre som er forkjøla for tiden ?

kos med lekser


daffeklær <3 og speilbilde ;;;;; syyktkulogsøttxoxoxJaa, burde egentlig gjøre litt mer lekser men er sååå lei nå,  tror jeg legger meg litt tidligere i dag siden jeg ikke vil være så trøtt til uka som jeg pleier å være. I morgen blir det skole---->hjem-->teater--->hjem--->sove..... litt kjedelig dag bortsett fra teater da. Men rekker knapt hjem etter teater for å dusje før jeg må legge meg, litt kjipt egentlig. Får se tror jeg blogger før jeg drar. Jaja, sier natta nå jeg, sov godt alle der ute.

it's snowing madTokk litt bilder ute etter skolen i dag, siden jeg kom hjem tidlig etter norsk tentamen. Åå elsker når det snør! 

winter
Hei hei, i går var maya på besøk og skulle ligge over hos meg, var kjempe koselig, vi spiste litt mislykka pizza og godterri hehe.. Da vi våkna var det snø ute! Fikk plutselig litt julestemning og det har  falt ned snø fra himmelen i hele dag, Det er mange som ikke liker vinter men når snøen kommer, elsker jeg vinteren. Det betyr at jeg kanskje kan stå på twintip nesten uke.


Tokk lite bilder i går og resten av helgen , men har vært syk siden fredag så har ikke hatt lyst til å give på meg litt sminke og klær og gå ut i kulden, så har heller bare sittet inne under dynen med en kopp te. Synd helgen er over.

ikke så enkelt som det ser utDet er faktisk ikke lenge til bloggen er 1 år! Greier nesten ikke tro at jeg har hatt den så lenge og nesten postet noe på den hver dag i et år. Bloggen blir et år i desember engang, og fram til da skal jeg virkelig prøve mitt beste og gå ut og ta litt bilder og jobbe mer med bloggen hver dag. Elsker jo tross alt å blogge! Men det er jo ikke bare bare å blogge jeg som bruker hundre år på å ta bilder+skrive+laste inn bilder+ redigere de+sjekke over skrive feil og alt, så tar virkelig mye tid og i det året som har gått har jeg jo hatt lite motivasjon men prøver meg igjen, og  jeg får se hvor lenge jeg gidder framover.

Håper dere vil følge med på bloggen framover!

theater practiceHei hei , er ikke lenge til jeg må dra på teater, det er vell det eneste positive med dagen i dag. Må bare få sett gjennom manus litt mer nå og så drar jeg og vi snakkes sikkert når jeg kommer hjem.

lightsVar i byen i dag og skulle levere jobbsøknad osv, og fikk kjøpt disse søte julelysene og synes det var så fint å ha de rundt sengekanten, hva synes du ? Var også på cafee i dag og har sett på x-factor og virkelig ikke hatt blogglyst, jeg bruker tuuusen år før jeg gidder å redigere bilder og skrive innlegg, enten så har jeg for mye å skrive om eller for lite, jeg måå skjerpe meg! Men har hatt en fin lørdag da, har du ?nå skal jeg kose meg med film , blogges  

chillax

Lenge siden jeg har hatt et ordetlig "hverdagsinnlegg" føler jeg, men ja i dag var det utrolig deilig å bli ferdig med samfunsfag prøva som jeg og maya øvde litt til i går.. I går gikk vi også litt rundt i byen og skulle søke jobb, (sier mer om det senere) Kjøpte også en utrolig søt "collar" som jeg skal hvise dere senere, men jeg poster noen flere innlegg snart, akkuratt nå er jeg helt død etter en lang og kjedelig uke.. Takk gud, det er fredag!  hahah høres jo helt teit ut på norsk

coco pops

I går fikk jeg uventet besøk så planen min om å forhåndskrive innlegg gikk rett i dass. Også så jeg på x-factor, har blitt sånn lørdags og søndags tradisjon og se på engelsk x-factor. Koselig helg egentlig og så også nettop ferdig pretty woman som er en kjempe fin film, likte den veldig godt så anbefalles. Kan sees HER  Noen som kanskje er interresert i en film annbefalling?
lykke

Vet jeg ikke har blogget på en stund men gidder heller ikke forklare hvorfor, kort oppsumert har jeg hatt så mye annet å gjøre på den siste uka. Tror nokk ikke jeg slutter å blogge men i ukene kan dere ikke regne med 3-4 innlegg per dag. Men "anyway" fikk endelig Iphone5 i posten som jeg skulle få som bursdagsgvave. Åhh den er såå fin og jeg er utrolig fornøyd!

 

in loooovee

Med en gang jeg kom hjem tokk jeg på meg pysj buksa og nå sitter jeg og snakker med SIri bestevennen min

 

no time for nothing
Har bare jobbet med skoleproskjekt i hele dag med Line og maya ,søtiser. Men blir såå mye fravær fra bloggen og i morgen skal jeg på teater og nesten hele dagen går til kjøring dit og masse lekser...Men i helga skal jeg prøve å ta meg sammen og ordne bloggen med helt perfekt design osv .. og heller blogge så bra som mulig fra da og forhåndskrive innlegg.. Hva synes dere om det ? 

Har jo et liv uten om bloggen og, og det er min blogg så jeg bestemmer selvføligelig når jeg legger ut ting og hva som står her.

kill homework


Først må jeg bare si sorry for veldig mye "fravær" fra bloggen, men tokk meg nesten en liten pause. Var så lei designet mit og har hatt selvføligelig "non stop" med lekser denne uken, jaa altså altfor mye. Men neste uke,  dere(!!) da satser vi på at det blir blogging som vanlig og sikkert bedre enn vanlig. 

Må si det er sjipt å bruke fredagen sin på lekser men men .. Ha en fin helg allesammen 

Hva synes dere om bildene ?

happy halloween//hjemmelaget pumpkin

Da er det haloween igjen da, kunne virkelig ønske det ikke var haloween i dag siden jeg nemlig må bruke dagen til å øve til matteprøve som er i morgen. MAtte ødeller virkelig alt nå, men uansett blir nokk litt godis og kos likevell. Har forresten spilt inn halloween video som forhåpentlighvis kommer i kveld!

snowing

I dag våknet jeg og sikkert mange andre opp til snø utenfor vinduet , ååhh, jeg er faktisk en av de som elsker vinter og snø så ble egentlig veldig glad nå når snøen kom. Er alltid i godt humør og det er såå koselig å sitter inne som jeg gjør nå med en kopp kakao og se at snøen faller utenfor. Noen andre som la merke til å det var "enkelt" å stå opp i dag ettersom vi måtte stille klokka? Var faktisk for en gangs skyld ikke så trøtt på en skole morgen. 

Våknet opp til dette i dag da:

og da jeg skulle sjekke instagram i dag var det typ 33000 bilder av snøen (jaja okei kanskje litt overdriv , men dere skjønner)

 

tokk disse bildene litt over en time siden og nå er det allerede helt mørkt , wææ vinteren er jo virkelig her.

forhåndskriver, lager design og video

Bloggingen skal forbedres før JUL, det har jeg bestemt meg. Håper snøen kommer snart slik at jeg kan ta noen fine header bilder i snøen og i dag skal jeg bare prøve å ordne opp i alle disse HTML kodene for bloggdesign osv. Jaja gled dere til masse forbedringer!


kozz


fine sokkerbebiii

pena

Nedtelling til xfactor (britain) nåå, bare sikker og venter egentlig. Og lille søster har nettop lagd verdens beste boller, de heter chealsea bunns og ligner litt på kanel boller. Kanskje jeg skal lage innlegg med fremgangsmåte og oppskriften til dere ? eller bakevideo, haha ideene kommer. Får se hva jeg gjør, men vi snakkes senere , Ha en fin lørdag videre! 

satuuuurdayheeii dere, deilig å våkne opp sent i dag og stå opp til god frokost og kakao, har ingen spesielle planer for i dag. Men skal nokk en tur ut og ta litt bilder og skal muligens spille inn videoblogg til dere i morgen, håper jeg gidder, haha. Kommer litt flere innlegg senere i dag , så stay tunned .ble kjøpt gresskar i dag, må jo ha litt halloween stemning i huset til onsdagen, haha

the friday feeling

Hei på dere, når meg og maya kom hjem til meg i dag, lagde vi oss litt kakao og fant litt chips og hadde det koselig som på fredager. Så senere lagde vi (mestekokkene) hjemmlaget pizza, vår spesial med spekeskinke. Høres kaskje ikke så godt ut men jeg lover det var det! HAHA, som vannelig satt jeg og maya som på mange fredager uten noe ordentlig fredags følese, men det kommer seg vell ettehvert , halloooo det er joo WEEKEND nam nam nam nam nam


 fine maya 

bedre blogging i morra , see you guys later... and enjoy the weekend while you can

jeg har jo en blogg

Hey hey, egentlig ganske lenge siden jeg postet noen ordentlig innlegg om det må jeg bare beklage, har bare ikke hatt noe særlig tid til å engang tenkte på bloggen. På grunn av skole prosjekter og masse dritt jeg har måtte gjøre. Har presentasjon til i morgen og det var foreldre møte i kveld, hahah kan ikke si jeg akkuratt gleder meg... Men det helg snart da♥ Har skikkelig vinter følelse for tiden, håper virkelig snøen kommer snart! Forresten så hadde det vært til hjelp om dere kunne gi noen forslag til "brae/morsome" innlegg som dere liker å lese.?!

trenger trenings motivasjonTokk meg nettop en joggetur? Haha, jeg pleier veldig sjeldent å trene for å si det sånn. Hater det bare, liker meg myee bedre på sofaen med musikk i bakrunden m godteri og pc'en på fanget. Men jeg elsker følelsen etter å ha trent da! Jeg har planer om å jogge 30min vær dag, får vell bare se hvor lenge det varer, mangler jo engentlig litt treningsmotivasjon. 

Har du noen tips til meg ?

 

videoblogg

Lagde en liten video til dere i går siden jeg ikke har tid til å blogge i dag fordi jeg skal på teater. Uasett håper dere liker den. Og husk å legge igjen en kommentar...

ny uke

Hei hei, jeg har nettop spillt inn en liten video til dere faktisk, som KANSKJE kommer i morgen! Jeg gidder ikke gjøre noe lekser i dag, sånn at jeg har tid til å redigere videoen ferdig og blogge litt samtidig. Outfit kommer forresten også litt senere.
sunn lunsj i dag 

videoblogge på engelsk

Planen min var jo å lage mange flere videoblogger, men det har det jo desverre ikke blitt endå. Men jeg har tenkt lenge på er at det kanskje kunne vært morsomere å lagd videoblogger på engelsk siden jeg er halv engelsk, altså innskjøp, sminke videoer og alt mulig. Selv synes jeg det blir mye enklere og selv ser jeg på flere engelske videoblogger enn norske. Jaja, uansett jeg hadde satt stor pris på om du kunne kommentert hva du synes , burde jeg det eller ikke. Jeg kommer mest sansynlig til å gjøre det uasnett men litt morsomt å se hva dere synes.

So whatcha think ?

gårsdagen

I går dro jeg inn til byen en liten stund og fant noen fine ting som jeg skal hvise dere senere, og etter det dro jeg til Line for å overnatte der. Var kjempe kos vi spiste kyllingsalat , nam dritgodt og hadde såklart godis , haha. vi hørte på musikk, slappet av og koste oss masse. 
se så flink Line er til å lage "fishtail braid" (flette) !! 


Tokk desverre litt lite bilder men men , hva gjorde du i går ?

dead girl walkinglille søster's bursdags antrekk //

Hva synes du ?

gossip girl, morninggossip girl 

Hei hei, nå pakker jeg litt, til jeg drar over til Line for å overnatte der. Skal føst inn til byen litt så drar jeg bort dit. Var syykt deilig å sove lenge i dag og se litt på gossip girl når jeg våknet, som dere sikkert vet så har den helt nye sensongen av gossip girl startet ! Men nå må jeg sjappe meg,  vi blogges når jeg er hos Line ♥ 

Endelig ferdig

Hei hei dere ♥ har hvert helt gal de siste timene nå, siden jeg måtte skrive novelle analyse noe jeg tydlighvis overbehviste meg selv at jeg ikke skulle klare i dag. Så endte jo med at jeg måtte få litt hjelp haha. Men er heldighvis ferdig med alle leskene, nå har jeg bare igjen å gjøre litt på prensetasjon (gruppearbeid) som vi skal ha i morgen. Derfor må jeg opp tidlig i morgen å dra på skolen (tidligere enn vanelig, på flex) for å jobbe med den teite presentajonen da.. JAAjaa kan trøste meg med at det er fredag i morgen da! Uansett om jeg har alt mulig annet å tenke på ...

'

Her ser dere , hvor mye jobbing det fakstisk ble. Vedder på at de fleste har lagt seg nå, men natta uansett , nåå legger jeg meg 

ME WANT

                  

Dette er noen av de skoene jeg ønsker meg mest for tiden! Uggsene og hunter støvlene, ååhh de er såå fine!

Er det noe du ønsker deg for tiden ?

soon weekendTokk på meg daffe klær i dag, med en gang jeg kom hjem (som vanlig) og lagde meg litt mat, loff med smør og iste,  haha typisk meg! Men har veeeldig masse framføringer osv og endel lekser jeg må få gjort noe som kjempe teit for da får jeg ikke gjort de tingene jeg liker best = sove, blogge og se på serier på pc'en ... 

Men poster et innlegg igjen senere, og sorry for lite oppdateringer og outfits men har bare ikke hatt tid !

" I'm singing in the rain"

Hei, nå er jeg hjemme fra teater. Er syyykt trøtt i dag en grunn til at jeg ikke fikk blogget før jeg dro til "teater øving" skulle legge meg ned på sengen med pc'en på fanget og plutselig sovnet jeg og våknet akkuratt i det vi skulle gåå.. Så jaaa, for så å ikke glemme at jeg også sovnet i bilden på vei dit. Haha , synes nesten litt synd på meg selv da jeg også måtte gå hjem trøtt og i dette stygge regnværet. Og til overskriften jaa, har hatt den sagen på hjernen heleeee dag, blir nesten litt irritert på meg selv, men det passer jo bra siden er regner såå mye nåå da.vi blogges mer i morgen, natta dere 

sick ...

Hei hei , har ikke blogget noe i dag eller i går med det er fordi jeg har vært sjuk. Jeg tror det noe som går nå, siden så mange er sjuke for tiden. Blir bedre bloggin etterhvert men siden jeg skal på teater i morgen, blir det litt travelt men kanskje jeg får "slengt" inn et innleg, Og til de som lurer kommer det ny "midlertidig" header etterhvert.. Er veldig fornøyd med den sålangt!

i chille modus ♥ 

hos meg

 

hehe, lille meg

Ingen ting er bedre enn å ha et ryddig og nyvasket rom på en lørdag og bare slappe av , og spise godis i. Jeg elsker når rommet mitt er ryddig, hater å ha det rotete greier ikke å slappe av når det er slik...Men men nå er det såå fint her. Har egentlig syyykt vinter/jule steming er jo såå kaldt ute her for tiden og står jo at det kanskje kan komme snø snart på værtmelidingen såå er kanskje ikke så rart? 

Men men, tenkte forresten å spille inn en video blogg i morgen, men skal ikke røpe hva det er enndå. Hvis jeg blir fornøy og får redigert den fort kommer den muligens søndag kveld eller i løpet at uka så gleeed dere 

good morningFørste gang jeg har stått opp "tidlig" på en lørdag, eller ikke akkratt tidlig men rundt 11 er vell ganske tidlig for meg hvertfall. Vil utnytte dagen best i dag og tenkte å trene(jogge) litt senere hvis jeg gidder, og så blir det åå se på x factor med godis. HA en fin lørdag ! 

siste dagene

Hei hei , som dere ser har jeg gjort litt om på designet, og header skal jeg ta bilder til i dag/i morgen. Men uansett er i skikkelig godt humør i dag , jaaa det er jo ikke rart siden jeg elsker jo fredager og jeg hadde ikke høst ferie denne uka såå gjett om jeg misundet de som hadde det!Fikk besøk av Line på onsdag og vi lagde oss taco satt og snakket og hadde det kjempe koselig, en stund siden vi hadde funnet på noe så var morsomt.Fikk også ny jakke i går og ellers litt ting jeg trengte. Hviser dere jakka osv senere. Også spiste vi på jorbær pikene,  jeg bestilte nachos ! Utrolig godt. Ellers har jeg ikke gjort så mye annet enn lekser , og vært på skolen. Bloggingen blir på fult nå i helgen! Såå gled dere, jeg elsker helgene sååå har faktisk endå mer blogglyst da.. Jaja vi blogges søtiser!oppdaterer bloggen

Heyy bloggen ♥ nå ordner jeg endelig selve designet på bloggen og gjør slik at jeg kan ha større bilder i innleggene og endrer overskrifter osv osv Har kommet ganske langt nå. Men har hatt veeeldig lite tid i det siste til å ordne mer på det +++ skolen ++teater også blogge.. Men det kommer seg! 

Hadde en utrolig fin dag på teateret i dag , med blant annet teatersport og uttdeling av manus, yeyy gleder meg til å komme i gang og fåå roller osv. Men nokk om det, haha nå må jeg øve til gitarprøve som er  i morgen.. egentlig jævig dumt for meg som ikke kan synge eller spille gitar.. Jaja må bare øve litt til nåå såå blogges vi mer i morgen.dette bilde beskriver hva jeg har gjort i dag, teater manus og mac'ern ++ en øddelagd iphone3gs som bare ble med


monday is okgenser fra ginatricot

Hei dere♥ hørt på radioen i sta og de snakket om at det kanskje kunne komme et lite snøfall i kveld hvis det blir kaldt nokk.Tviler veldig på det da, haha. Hadde vært utrolig kult egentlig å få litt tidlig vinter. Jeg har nesten julestemning allerede, sitter og hører på musikk og drikker kakao. Mandager er ikke så jævlige som alle sier i  min mening hvertfall.

akkuratt nå blir jeg dritt lei blogg instillingene her, greier ikke ordne bredden på bloggen :// asdhkajhcøsdnf

friday,saturday and funday
Fredagskvelder = beeste ever, lørdagskvelder er koselige de, men så kommer tanken på søndagen som ikke er så bra. Men jeg sitter likevell og prøver å finne noe interresant å gjøre på. Frister ikke å begynne å rydde rommet , frister ikke å trene (som uansett aldrig frister) Sååå ender med at jeg siter og blir irritert på meg selv over at jeg ikke gjør noe som helst. Tror jeg skal prøve å rydde litt på rommet , hybbelkaninene under sengen kaller.   

Men nei dette skjer ikke i dag , nå er rommet mitt helt ryddig, jeg sitter med godterri , sovelista spiller i bakrunden og jeg ser på ......wait for it........90210. Skal snart pelle meg ned trappa og hente meg litt karamell is såååee jaaa. forresten så vet jeg aldrig hva jeg skal skrive i slutten av et innlegg egentlig...Virker så teit å skrive : vi snakkees, vi blogges eller "hade".

shopping

Hei hei , har hatt en kjempe koselig dag med både maya (som sov over) og Tori som ble med meg på shopping. Var kjempe koselig og fikk kjøpt endell fine ting, gleder meg til å hvise dere. Nå skal jeg bare slappe av resten av dagen med potetgull og iste. Så blogges vi mer i morgen. Legger ut innkjøpene da! :)


cutiepie

Hei hei , har ikke gjort så mye i dag enn å slappe av, rydde og vente til maya kommer. Hun kommer forhåpentlighvis snart og skal sove over til i morgen. Så i morger drar jeg og Tori på shopping, wohoo er faktisk overaskende lenge siden siste shoppingtur, så blir sikkert kjempe kos. For å være ærlig så elsker jeg dager som i dag, liker å ikke gjøre noe som helst.cutie

nytt design

Hei hei, da har jeg endelig laget nytt design. Jeg kommer sikkert til å bytte igjen om ikke så lenge, så dette blir vell mer "midlertidig" (?) Jeg er egentlig vedig fornøy, såå hva synes dere ?
dårlig blogger, in tha house

Hei dere, jeg har ikke akkuratt vært en veldig bra blogger i det siste, men jeg må virkelig skjerpe meg siden , egentlig såå elsker jeg å blogge. Men har ikke hatt mye tid. Så må få ordna med header etterhvert og bloggdesign. Jeg tror jeg skal ta noen bilder når snøen kommer, til header. Men nå skal jeg bare lage en "midlertidig" en kanskje? Håper dere fortsetter å lese bloggen min for den skal skjerpes!

nååå skal jeg se påå epsisoder av 90210, anbefalles !! Jeg ser på det HER //link 
Christmas in England

Vi har nettop bestilt billeter til å dra til England 23 desember. Vi skal feire engelsk jul der, så blir nokk litt anderledes enn det jeg er vandt til. Vi skal besøke farmor og ste farfar og bo der med de i julen. Gleder meg masse! Blir shopping, engelske jule tradisjoner og god mat. De feirer jo,  jul aften på 25 desember så da åpner vi gaver og slikt den dagen. Farmor har allerede bestilt time for å få fiksett neglene mine på 24. Heheh blir utrolig koselig, can't wait!

gleder meg også til snøen kommer til norge og gå med ugs, varme strikke gensere og drikke masse kakao  ♥ egentlig så elsker jeg vinter hvertfall fram til jul

dagens antrekk

klær-bikbok           sko-dna             bandana-carlings

Haha, Sutty var linselus på alle bilder nesten , søt da. Var ute og tokk bilder i sta og så kommer det plutselig en hjort ut av skogen og sutty løper jo etter den, haha. Uasnett er syykt deilig med høstferie nå, skal bare chille nååå (se 90210).. Vi snakkes

Hva synes du om antrekket?

birthday party

Heiii, rakk ikke blogge noe på lørdag, siden jeg måtte ordne til bursdags festen. Men var hvertfall utrolig morsomt, høy musikk og dansing all night long, neida, joda... Men hadde pizza, brownies m is og masse godteri ++, og var kjempe god steming såå var utrolig gøy og koselig! Tokk desverre lite bilder, tenkte ikke på bloggen egentlig.. -.- Men maya ble igjen hos meg litt sent og vi satt og snakka lenge og så var klokka plutselig 4 , haha så hu overnatta og i går daffet vi bare og spiste rester etter bursdagen , HEHE kos

peneste

party hard


Legger ut burdags outfiten senere

Så først nå at man kunne publisere innlegg i en hvis tid på blogg.no, hahah utrolig bra , har ønsket meg sånn funksjon lenge!

happpyyyy

Nå er det endelig høstferiiiiiiiieeeeeee ♥ Gikk hjem fra skolen i dag med søte Maya, som alltid og når jeg kom hjem fant jeg en pakke til meg på bordet. Var en litt sen bursdagsgave fra onkel og tante i england. Fikk en kjempe fin sminke mappe og makup. Kjempe søt gave. Ble også ferdig med en Norsk oppgave nettop så nå føler jeg, jeg kan gjøre hva jeg vil. I morgen skal jeg ferire bursdagen min med venner, så blir kjempe koselig dag. Skikkelig god start på ferieen.


SISTE TIME

Hei hei, nå er det siste time på skolen før høstferien og vi fikk sitte i samfunsfag timen og "surfe" nettet. Såå meg og Line sitter og leser blogger og chiller.  Vi skal bare skjekke om nettet funker ellernoe så derfor kan vi gjøre hva vi vil, facebook og alt! Hehe super time! Blir syyykt bra med hørstferie nå.. Men vi snakkes heller når jeg kommer hjem, hade 

webcamera påå skolen funker ikke -.-   yeyy

homework and boring stuff

Nå gjør jeg lekser og over til prøve som vi skal ha i morgen , nok en gang. Gleder meg til å bli ferdig med denne uken her og fåå høstferie nå. Kom hjem tidlig i dag, lagde meg litt mat og ja måtte gjøre lekser ; syyykt morsomt liv.. men det blir somsakt godt å bli ferdig. Tror ikke jeg gidder å sitte med lekser lenger nå...så kommer sikkert til å sitte å se på noe på tv'en.. Jaja men har hvertfall planer om å blogge bra i høst ferien såå gleeed dere!:)) så snakkes vi heller i mer i morgen , blogges


...

sooo tired

Hei hei , er syykt trøtt nå. Var på vei hjem fra teater og sovna i bilen haha. Må forresten si at det er utrolig fint vært ute i dag. Det regner som bare det og det blir så fort mørkt nå for tiden :(( skikkelig høst nå. Hadde egentlig blogg-fri i dag men legger likevell inn innlegg til dere. Har jo vært på skolen og teater hele dag, men var veldig morsomt da!

Lagde meg en liten snack med en gang jeg kom hjem fra skolen, kjempeeee gooodt ! Og så ordnett jeg meg og dro avgårde i igjen og fikk itilleg ikke mye søvn i går etter å se på 90210 og øvd til Rle prøve, hhee. Men vi har så mye lekser for tiden...

smiiilll

Nå sitter jeg helt uttslitt forran pc'en og skal snart spise litt sen middag, så blir det litt chilling før jeg legger meg . Såå vi blogges mer i morgen

kiss goodnight


 (åå søt sang)

Tenker å se litt serier og så legge meg om ikke så lenge, natta

90210 søndag

Hei hei dere, hadde verdens fineste dag i går! Ble kjempe fornøyd med gaver, mat, godterri og alt. Utrolig koselig, så også litt på "the hunger games" m familien i går og har planer og se den ferdig med søs senere i dag. Så siitter nå og stapper i meg kake og godis fra gårsdagen og ser på 90210 !! (HHEEEKKTAA)"blogges senere .. nå må jeg rydde litt på rommet blir så lei av å se det rotete

happy birthday, to me

Ja i dag er jeg 15 , woho haha.. Var utrolig deilig å stå opp sent i dag og våkne til en god frokost og gaver. Har fått masse gratulasjoner og ikke mist det søteste innlegget Line hadde skrevet på bloggen min i dag, utrolig koselig å gå innom bloggen og se det (innlegget under). Har også vært ute og kjøpt meg nyee sko, åå elsker dem, dere skal få se de på senere. Og spist god mat nå og om litt blir det kake og film. Såå litt senere kommer somsakt Line hit og overnatter til i morgen, blir super koselig. ♥ er egentig utrolig bra å ha bursdag på en lørdag !

fikk "gave kupong" på iphone 5 siden den ikke kommer ut før neste helg, heehh ble så glad da jeg fant ut at jeg skulle fåå den

 Dere får ha en fin dag videre , det skal hvertfall jeg !

endelig fredag

Siste timen i dag gikk utrolig sakte, satt og så på klokken hele timen og så på hvert minnutt som gikk, haha. Har egentlig utrolig lite og fortelle dere i dag siden jeg ikke har gjort eller skal gjøre noe som helst. Men i morgen har og bursdag og senere (imorgen) kommer Line og overnatter. Så blir nokk en koselig helg!


Begynner å bli kjempe kalt ute nå, rett før jeg må ned i kjelleren og dra fram parkasen. Var minus grader på morgenen i dag ! :// Jaajaa, skal sitte inne i varmen nå og se på noen episoder av 90210 (er heeelt hekta på det) kjempe bra serie , anbefaller den.

Hva synes du om bildene ?

math math math


hahah, fake a smile ?

syykt koselig å sitte å øve matte på en torsdagskveld !! matteprøve i morgen. ://// blogges mer i morgen

too muchHei heii, koser meg med musikk og slapper av på rommet nå og tenker på hvor mye jeg må øve til matteprøven i morgen som vi skal ha på fredag :// Hehe ikke akkuratt det jeg har lyst til å gjøre dagen før bursdagen min. Hehe, jeg har vell kanskje ikke fortalt dere at jeg har bursdag på lørdag (?) Jaja det har jeg. Men vi snakkes i morgen , sov godt da dere , heh

ja og til dere som lurer , jeg skal få fiksa header ettehvert


hei på deg

Hei hei, i dag hadde vi kort dag på skolen og kom hjem ganske tidilig. Jeg har et tonn med lekser (føler jeg) som jeg må komme meg gjennom snart :/ Kjipt, det siste jeg vil i dag er å sitte inne og gjøre lekser. Men ellers har jeg ingen planer, blir nokk bare å se noen serier innimellom , noen som forresten ser på "the Hills" jeg synes egentlig det er litt gøy å se på.


oggg forresten så er iphonen min fucka, den funker nesten ikke på ringe og sende meldiger lenger , haha, ønsker meg nyyy

elsker disse sokkene , haha skikkelig digge å gå med  

hehehehehhh , men vi snakkes senere i dag.

hard to smile

Andre enn meg som synes hverdagen er blitt så kjedelig for tiden (?) Små gleder i hverdagen har på en måte forsvunnet.. Vet ikke helt hva jeg snakker om egentlig. Men en positiv ting er at jeg skal på teater snart og etter det må jeg hjem og gjøre lekser, spise middag og etter det sove.. Jajaa, men dere får ha en fin dag videre dere da , uansett om ikke min blir så fin. HAHA det er jo egentlig ikke så rart det er jo trossalt tirsdag. Jeg tenkte forresten å begynne å blogge fult igjen, men kommer til å ta blogg fri på tirsdager , fordi det er den verste dagen i uken .

school shit
Heei dere, bare 2 uker igjen til høst ferie , ååhh det skal bli deilig. Med en gang jeg kom på skolen i dag kjente jeg bare jeg ble lei igjen etter første time. Skal begynne med outfits og vannelig blogging igjen etterhvert må bare komme meg inn i det igjen.

klassetur til Polen

Verdens beste tur med trinnet! Hadde det utrolig koselig, lang busstur helt ned til Polen også til Berlin. Det beste med turen var da vi i Krakow, var serriøst den fineste byen. Møtte nye folk og hadde det kjempe koselig. Men var jo selvfølgelig utrolig trist og forferdelig å besøke konsentrasjonsleirene.( tokk desverre ikke så mange bilder , men her er noen)

maya
såå fant vi Sephora , lykkerusog så var det konsentrasjonsleirene :ubeskrivelig.
home sweet home

Endelig hjemme nåå, og er tilbake på bloggen! Hadde verdens koseligste uke i Polen/Tyskland med vedens beste klasse/trinn. Ville virkelig angret om jeg ikke hadde blitt med for den turen var utrolig, var rørende og trist i konsentrasjonsleirene men samtidig var det utrolig koselig å være sammen med venner vær eneste dag i en uke. Shoppet, møtte nye folk, spiste masse godterri og koste meg masse masse!Litt synd at turen er over , men samtidig deilig å være hjemme!shopping


Nåå skal jeg lese blogger og osv. kjempe kos å komme hjem til ryddet rom og nytt sengetøy. Gleder meg egentlig til å legge meg nå. Hehe snakkes !

kos fredag , og klassetur

Heisann, var nettop på kino med Maya, vi så Tina og Betina the movie, hehe ganske morsom egentlig. Skal på tur med trinnet til Polen i morgen, og nå skal jeg hoppe rett i dusjen og pakke ferdig osv. Har egentlig ikke "såååå utrolig lyst" til å dra , men kan jo sikkert bli litt gøy da. Gleder meg jo selvføligelig litt ....

Men jeg kommer ikke til å blogge når jeg er der. Så jeg får litt bloggfri. Haha men håper at når jeg kommer hjem så har jeg kaskje litt mer blogglyst ? Håper dere får en fin helg og uke framover. Så snakkes vi kanskje i morgen før jeg drar !


 

passet og alt er klart nå , så nå handler bare alt om å legge meg og være sikker på at jeg har pakket med alt !

dautrøtt

Burde legge meg, har prøve i morgen men vet ikke om jeg har øvd nokk...Gleder meg lite til å stå opp i morgen, daa :((( Så pakke til Polen med en gang jeg kommer hjem og på lørdag stå opp tidlig igjen for å rekke bussen.. Elsker livet ! Natta folkens , trenger beauty sleep

akkurat nåååå

Heiiii, nå skal jeg øve til prøve som vi skal ha i morgen, pakke til polen, vaske klær, rydde på rommet og se på "the hills" litt senere. Syyykt irriterende å ha prøve i morgen ettersom vi skal til polen med trinnet dagen etter, men men det får vell bare gå. I morgen har jeg og jentene kanskje tenkt å ta en tur for å se Tina og Betina the movie, HAha håper vi gjør det , den virker kjempe morsom!  jaja , men vi snakkes xx

not much

Hei hei, er fortsatt litt syk egentlig er mange på skolen syke fortiden. Men men skal begynne å pakke litt snart siden det er tur til Polen på lørdag med trinnet! Blir sikkert en koselig tur. Jaja , hadde gentlig planer om å være med Line i dag men ble hvist ikke noe av , såå håper vi kan ta det enn annen gang ♥.Tror ikke det blir noe særlig med blogging i polen desverre. Mobilen min er litt ødelagt såå får se. Men vi blogges mer om det senere..
xoxonew jacket
fra bikbok

Elsker den , passer perfekt til høsten og man kan gjøre den lengre eller kortere ved å stramme nederst. Den finnes også i svart, mørke grønn og hvit/beige.

Hva synes dere ?


Nå er jeg hjemme og skal bare gjøre litt av hvert. Deilig med kort skoldag i dag for meg som allerede er skolelei, haha ,"anyway" vi snakkes senere

good'nbad


'

Kommer bedre innlegg på bloggen i morgen. Har nettop kommet hjem fra "teater" var utrolig gøy. Blir nokk bedre kjent med folk der etterhvert. (forteller mer om det senere) En dårlig nyhet er at jeg var hos legen i dag, pga vodt i nakken og kjempe forskjølet.. :( Frister ikke akkuratt å gå ut å ta bilder da .. Sorry dere. Men vi blogges i morgen igjen!

Stikker på t


finaaa

Stikker på teater , wish me luck . Blogger når jeg kommer hjem ! :)

teater i morgen

Nå hører bare på musikk nå og skal se på en serie , hehe (standard).  Men over til overskriften , i morgen er det første gang på en ny "teatergruppe" jeg skal begynne på. Gleder meg egentlig veldig masse. kjenner jo ingen der desverre. Men blir vell kjemt med folk etterhvert (?) Det er fra kl.6-8 tror jeg. Såå blogger før jeg drar og når jeg kommer hjem :D Håper jeg overlever !
blogææs

my luck, is back !

Gjett hva ?? Plutselig roper mamma på meg så jeg løper ned og, ute i hagen rett nedenfor vinduet mitt ser jeg mobilden min innimellom steinene. Den må ha falt ut vinduet mitt. Jeg som trodde den hadde blitt stjålet! Det beste er jo at den funker helt perfekt. Den er selvfølgelig litt ødelakt men men.. Nå blir livet litt enklere igjen. HAHA soooo happyyyDet er søndag som betyr , do nothing at all

friday fever

Hei heiiii, nå hører jeg på musikk tar det egentlig bare rolig og leser gjennom litt blogger og slikt. Det virker kanskje veldig kjedelig men det er sånne kvelder som er koselige, å bare slappe av og høre på fin musikk , spise godis og lese blogger. Noe som får meg i godt humør på fredager er å sette på en skikkelig friday sang, haha enten katy pery eller den rare andre..hahha har fortsatt ikke funnet mobilen min, noe som er utrolig skipt ettersom det er polen tur med klassen snart og blir så kjedelig uten spillene, instagram, kameraet, musikk, kunne sjekke klokken osv osv. Er SÅ avhengig av mobilen min ! Har du mistet mobil før ?

skal lage et lite i morgen om hvordan jeg får håret rufsette/volum osv i morgen , ♥  Snakkes

last summer days


Har vært ganske fint i dag, litt trist å se at varmen begynner å forsvinne, men tror jeg begynner å bli klar for høst/vinteren etterhvert. Skal kanskje lage en liten video snart med litt sommerklipp ? Pluss en annen video , hehe , for se hva jeg får til. Er jo fredag , beste dagen ever ♥Ha en fin fredag videre, det skal hvertfall jeg .

blogges xx


hva skal jeg ha som overskrift

Hei hei, kom hjem litt senere i dag etter lang skoledag og har ingen lekser , haha deilig. Har rydda på rommet og rotet i bøker og sett på masse gamle bilder av meg og masse notater fra gamle venner osv , hehe sykt koselig å se gjennom. Kan hvise dere et innlegg med noen bilde av meg som liten litt senere på bloggen. Vet ikke helt hva jeg skal skrive akkuratt men må prøve å komme meg inn i en bedre bloggrutine og blogge mer gjevnt hver dag, noe jeg har vært ganske dårlig med.

 Fikk ikke blogget tidligere pga måtte lage batteriet til speilrefleksen, typisk.. haha

bloggingen...Hei dere, jeg har vært med venner de siste dagene og har desverre ikke fått blogget. Prioterer venner ovenfor bloggen og hadde ikke med kameraet så mye heller + at jeg har mistet i-phonen så jeg får ikke tatt noe bilder med den. Og i går var det forresten foreldre møte fordi trinnet skal snart til Polen , hehe blir ikke mye blogging den uken må jeg si. (forklarer mer senere)

Men nokk av unskyldniger og håper dere skjønner. Setter pris på hver eneste en av dere som gidder å klikke dere inn på bloggen min , Tuuusen takk. Skal også "pusse opp" bloggen litt på fredag og i helgen. Skal ikke på skolen på fredag så skal ta noen bilder og se om jeg  får til noe da.
home yeyy

Hei dere , haha endelig hjemme fra en kjedelig skoledag , (som vanelig) vi lærer jo bare om 2 vkrig nå fordi vi skal til Polen snart med trinnet. Hehe blir vell koselig det .... (?) Men ellers måtte jeg og maya gå hjem i pissregn og ble jo helt gjennom våt. Såå ble ikke noe "outfit" herregud jeg må bli mye flinkere med det ! JAJA, må få gjort noen lekser nå og etterpå er det foreldre møte på skolen wææ kjedelig #2. JA vi snakkes senere xx


(bilde tatt i går)

hettegenseren påmandagskos


Nå er Line her , og vi skal ut og ta noen bilder. Oppdaterer bloggen mer senere. Vi blogges xx
love lazy saturday's

Hei ! Som jeg skrev tidligere har jeg vært hos Line i dag og vi har spist taco og kost oss skikkelig. Så nå sitter jeg med godt og te i hånden og skal snart se på film. Ahhh, standard lørdag er hjemme hos meg, elsker det. Men skal prøve å blogge litt mer variert nåå og ikke bare "hverdags" innlegg ikke at det bare er det men dere skjønner. Men ellers kos dere videre og nyt lørdags kvelden!

xoxo

lørdag

trøtt tryneHei hei , nå stikker jeg snart bort og Besøker Line blir sikkert koselig. Ellers var det såå delig å stå opp sent i dag , hehe.. Men nå må jeg løpe,  vi snakkes når jeg kommer hjem igjen. Ha en fin Lørdag alle sammen !

just my luck

Hei hei , gjett hva jeg klarte å gjøre i dag ? Joo.. har mista mobilen min eller finner den ikke. Blir så syykt irritert når jeg ikke finner ting. Men jeg er en ekspert på å miste ting! Jaja.. Savner lille vennen min , si i fra hvis dere finner den , HAHA


...
natta , sov godt


Jeg legger meg nå. Vet at jeg kommer til å sette mye mer pris på helgene nå. Trenger virkelig en god helg med masse søvn og godterri etter en lang skole uke. ♥ Vi snakkes i morgen etter skolen , natta.

home from school

Hei hei , endeig hjemme nå. Begynner å bli vandt til å stå opp  tidlig igjen, noe som er bra. Men det betyr ikke at jeg ikke gleder meg til helgen , hehe. Helt grei dag på skolen men når meg og maya skulle gå hjem i dag haha da begynnete å regne utrolig mye så vi måtte sitte inne et busskur og vente til det stoppa. Skoene mine ble helt ødelagte for å si det sånn,  da vi prøvde å løpe gjennom regnet. HAHA..


bollerSneak peak på dagens outfit , hehee , bilde fra imorges. Skulle prøve og ta noen outfit bilder, ahah dette er resultatet.

 

woopsiii

Hei hei , de siste dagene har gått utrolig fort! Har rett og slett helt glemt å blogge.. Hadde besøk av søteste maya i går, hehe var veldig koselig. Vi bada i "fossedammen" som vi kaller den , nedenfor huset mitt. Var egentlig ganske kaldt men vi bada jo fordet. kos

Og i dag har jeg vært med Line, tokk bussen til henne rett etter skolen og kom hjem for ikke så lenge siden. Vi lagde kjøttdeig , hhaha veldig godt. Og lo og hadde det veldig morsomt. Lenge siden vi hadde funnet på noe så var veldig koselig.


Her ser dere da meg og maya som er klare til å ta skolebilde , yeyy , Neida har ikke sett "skolebildet" mitt enda men tror det blir drit stygt Hehe..


ryddig rom


hehhe tattoo , neida

Er forresten veldig rart å plutselig begynne med masse lekser osv, men blir godt når helgen kommer da... Vi snakkes i morgen , og da mener jeg det faktisk og , ska blogge i morgen
. Må skjerpe meg litt med å blogge så begynner nå.

 

første dag med helvete

Hei , ja kanskje litt  drøy overskrift (?) HAHa , neida ,  men var jo første skoledag for de fleste i dag etter sommerferien og var jo koselig å se igjen venner ogsån men det regner ute er litt kaldt og det  er og var litt dårlig steming på skolen. Virker som i går virkelig var siste sommerdagen. Utrolig trist blir bare lei meg av og tenke på det nå... vil ha høst ferie nå jeg !Ja kom egentlig inn døren og sprang rett opp til rommet for å ta på meg joggis men så tenkte jeg bare " oi jeg burde jo ta litt bilder til bloggen" så tokk et par bilder da. Men nå sitter jeg i joggebuksen med en kopp kakao i hånden. Orker ikke ta fram leksene i dag så slapper bare av ..


 

 

 

 

lørdagen min

Hei ♥ koselig lørdag i dag bortsatt fra at jeg bli litt "deppa" av været men det skal bli fint i morgen (?) som jeg har hørt. Har sett på film , spist favoritt retten (hamburger m chips) og egetlig ikke gjort noe nyttig. Tror jeg finner en ny film jeg kan se på nå jeg. Tenkte forresten å ha en liten film anbefaling siden jeg har sett på så mange filmer i sommer.

nnnaaammm

 

 

 

black and white

 

Hei dere, blogget lite i går ja , rett og slett fordi jeg ikke ville blogge. Og i dag våknet jeg opp og glemte helt at jeg hadde blogg. Haha sorry ! Meg og Sutty ( hunden min) sitter i sengen min nå og hører på musikk. Bare en dag igjen før skolestart .. Liker ikke den tanken engang jeg. Men må prøve å få noe ut av dagen i dag. Tenkte å rydde og ordne litt på rommet. Så går jeg vel en tur med Sutty ellernoe.  Kjedelig, ja vet.


Har dere forresten sett at jeg har laget en liten "midlertidig" header. Ja skal bare ha den mens jeg lager meg ny.

 

Jetta Frost

15, Kongsberg

Hei, jeg er en 15 år gammel jente fra Bergen som både er halvt engelsk og halvt norsk. Her blogger jeg om meg og alt jeg er opptatt av. Håper du liker bloggen! jettafrost@hotmail.com

Follow me on Twitter

Kategorier

Arkiv

hits