innkjøp

shopping day

Startet dagen med en god frokost (toast and jam) så var det rett inn til byen. Siden det er dagen etter jul aften i England i dag, statet alle salgene i dag. Så alt var utrolig billig, så da var det var egentlig bare å plukke opp det jeg ville ha med en gang. Ganske stressende å gå rundt når det var såå mange folk der. Fikk hvertfall kjøpt en del, og dette er ikke halvparten engang! I morgen skal vi opp enda tidligere og dra inn på et stort shopping senter. Hvis noen lurer var jeg på Primark , New Look, Rebublic (ny favoritt butikk) og masse randome butikker. Elsker alt jeg har kjøpt og gleder meg til å hvise dere nærmere når jeg kommer hjem.


Nam dritgod hamburger, måtte ha litt energi etter all den shoppingen. Bildene til venste er tatt inni Primarkt (alt der var sinsyyykt billig , en fin topp kunne koste minimum 30 norske kroner!!)


hehe, i bilen, fornøyd etter byturen!glitter glam

Kjøpte nettop deksel til den nye mobilen min, er den ikke fiiiin? var egentlig litt overrasket på hvor mange deksler de hadde fått inn til iphone5. Var så mange fine, men likte selvføligelig denne best. Kjøpt på netcom butikken, men tror man kan bestille den på nettet også. 

Whatcha think?

pearly frostnye favoritt neglelakken

Hei hei , har ikke fått blogget noe særlig i dag, men som dere sikkert vet så er det minimalt med blogging for meg på søndager. Håper dere skjønner. Legger inn et innlegg til senere i dag så vi blogges igjen da.

 

Jetta Frost

innkjøp

Hei dere, dro en liten tur ut i dag for å kjøpe meg ny jakke og litt av hvert. Fant noe fint som jeg ble ganske fornøyd med, er nesten alltid på litt små shopping på lørdager , hehe , love it! Ellers er det standard, lørdag her hos meg, godterri og film (?) litt senere. Ønsker alle en fin lørdag
skjorte og tights ginatricot, hals og jakke bikbok. Hviser dere alt på senre xx

Hva synes du om innkjøpet?

New bag

♥♥♥ åhh,  elsker den , skal bruke den når jeg skal på ferie og til vannelig sikkert også når skolen begynner igjen. Kjøpte den på vera moda fra pieces. Den er veldig stor og har mange lommer, perfekt til kamera, mobil, pc osv.. Hva synes dere ?

 

pretty things make me happy
lommebok fra Pieces ♥ lloovveeøredobber - pieces      sokker - bikbok    neglelakk - vita (utrolig fin farge på neglene , kan vise dere senere)shorts - Bikbok


Kjole - Bikbok , ( denne kan dere se på senere , elsker den)

Hva synes du om innkjøpet ? :)

innkjøpene
topp , solbriller og tube-topp fra Ginatricotshorts og joggebukse-
Bikbok


sko - Bianco

Her er innkjøpene elsker alt , hva synes du ?innkjøp ++

Hei hei , hehe en liten stundt siden sist men må desverre si at jeg ikke skal få blogget særlig i dag heller siden jeg har matte tentamen i morgen og jeg må øve siden jeg ikke er særlig flink for å si det sånn. Så dagen min blir nokk bare sånn - spise>øve til tentamen>kjede meg >spise>øve>være på pc  hahah pleier alltid å være slik når jeg skal øve til prøver ..

Her er noen av innkjøpene fra sist . Shoppet ikke så i Bergen mye var mest med gamle venner , og ja her er det :

Jumpsuite - Ginatricot

Topper - Bikbok- Bikbok

Hva synes dere om innkjøpene ? dere for se klærene på, i outfits osv senere

Må begynne på matte etterhvert men først nå skal jeg ned å spise , blogges

Innkjøp ogsånn

Hei dere, sto opp ganske tidlig i dag og dro en liten tur inn til byen . Kjøpte meg litt nytt og bare gikk litt rundt egentlig. I dag er det faktisk gaske fint vær og det er heller ikke så kald. Blir nokk bare å slappe litt av og se på tv og kose meg menn godis i dag , åhh elsker lørdager .

her er innkjøpet


Bikini H&MTopp - Cubus

Bukser - Bikbok

- Bikbok

Dere får se klærene på , i outfits og sånn senere !

Synes ? 

Innkjøp


Bikini - Bikbok


Shorts - Bikbok


Topp - H&M

Her er innkjøpet fra da jeg var i byen , er kjempe fornøyd med alt , har ønsket meg shortsen og bikinien lenge og endelig er de mine !

Hva synes dere ? ♥

Love my new clothes

Dette innlegget kommer litt sent , men uansett her er innkjøpet mitt fra forrige helg:Ny favoritt kjole fra H&M , var mye fint der da jeg var der. åhh elsker kjolen


Sommer kjole fra H&M , denne er jo bare super søt så måtte bare ha den !
Topp fra Gina tricot , elsker fargen ¨<3

Hva synes dere ?

Noe nytt


Topp - H&MKjole fra Bikbok har sett på denne lenge og den er sååå fin. Den kan også brukes som topp.Bukse fra Vera moda , elsker den !

Har også kjøpt litt annsikts masker og sånn men det trenger jeg ikke hvise .. hahah

Hva synes dere ? ♥

Innkjøp

Hei, nå har jeg tenkt å vise innkjøpene mine fra når jeg og Line var på shopping. Det var kjempe gøy og jeg fikk kjøpt masse men, så her er det:


Topp fra Ginatricot


Genser fra H&M


Bukse fra ginatricot


Muffins fra Kremmerhuset


Kopp fra kremmerhuset


Dekorasjon fra kremmerhuset

Småting


True mach foundation & pudder fra Isadora

 

Hva synes dere?

 

-Jetta Frost

Jetta Frost

15, Kongsberg

Hei, jeg er en 15 år gammel jente fra Bergen som både er halvt engelsk og halvt norsk. Her blogger jeg om meg og alt jeg er opptatt av. Håper du liker bloggen! jettafrost@hotmail.com

Follow me on Twitter

Kategorier

Arkiv

hits