inspo

be who ever you want to

Jeg er klar over at jeg ikke har blogget men nå er pc'en min på reperasjon så kanskje det er håp om at jeg starter igjen snart, og denne gangen blir det på ordentlig.

Har holdt på med å ta litt bilder i dag og har fått lånt pc'en til snille søsteren min så da fikk jeg slenge inn et innlegg og redigere litt bilder.

my room, pictureshva synes du om bildene ?

noe av det verste jeg vet, matte

Jaa, da var den tentamen over, etter øving og øving og å unsett ikke skjønne noe, for å sidet sånn så vil ikke hjernen min fungere når den ser en ligning eller noe lignende.. Hater alt med matte, men mesunder noe så jævlig de som tar det helt enkelt. Kunne virkelig ønske vi ikke hadde matte på skolen i det hele tatt, men det hadde jo vært urettferdig for de som er gode i matte det hadde vært som  å ta vekk engeslsk og kunst og håndverk for meg(siden det er det jeg får best i). Jeg hadde fått så dårlig i snitt. Det spørsmålet jeg spør meg selv mest er, når jeg kommer til å få bruk for disse inviklete regnestykkene med " x*1000=400,2-8*x+54=y" jaja dette lurer vell de fleste på, joda på en måte trenger vi litt mate det skjønner jeg men synes ikke vi skulle, måtte lære så mye, hvis jeg vil bli skuespiller eller noe lignende vil jeg jo sikkert bare glemme mye av det vi lærte etter eksamen uansett. Så uansett om jeg ikke vil trenge halv parten av det vi må lære, må man desverre dette for å komme seg videre på skolen.. Håper virkelig noen finner på noe i framtiden som gjør at ingen vil trenge matte, som en ny type kalkis eller noe ?JA grunnen til at jeg hater mye av matte, er fordi mye av det er vanskelig, på barneskolen likte jeg matte mye bedre , men når alt dette inviklitete  vi må lære kommer på prøva , har man ikke så mye tid til andre ting hvis manskal sitte og øve matte hver dag. Jaja, liker det ikke, uansett om prøva i dag gikk bra..

Hva er dine meninger om matte, liker du det ?


// HAHA okei kanskje litt overdriv men skrev dette innlegget i går når jeg skulle øve og man kan vell ikke akkuratt si jeg var glad akkuratt.

eyeshadowElsker alle disse, jeg er kjempe dårlig til å gidde å bruke øynskygge til fest eller bare til vannelig. Gidder aldrig. Men etter å ha sett gjennom på weheartit på inspo bilder, får jeg syykt lyst til å begynne å bruke øyenskygge mye mer. Se så fint det kan bli da!

Hva synes du ?

miss summer

På en måte savner jeg sommeren, det å gå i shorts og singlet ute, uten å bli kald, badingen, uker med skolefri, sol og finvær. Ja men jeg liker egentlig høst og vinter veldig også. Det jeg gleder meg mest til nå er til snøen kommer og til jeg drar til England. Blir egentlig litt bra å finne fram parkasen og uggsene nå..

Savner du sommeren?

ukens weheartit'slove it .

Hva synes dere ?

winter and autumn loveNå begynner været og forandre seg og det er ikke lenge til det blir ordentlig vinter/høst. Gleder meg egentlig veldig til å gå med store strikke gensere, "winter wedges", finne fram parkasen og ugsene, shopping, cafe turer og masse gode minner med venner ♥ Vinteren er såå koselig men man går jo selfølgelig lei. Men tiden går jo veldig fort, men skal ikke fokusere så mye på det fukuserer heller på nå og har det så koselig som jeg kan Gleder du deg til vinter ?

//bilder fra weheartit

morgendagens antrekk

Tar outfit bilder i morgen også. Så nå vet jeg hvertfall hva jeg skal ha på meg så jeg slipper og stresse med det i morgen , hehe ♥ Pleier alltid det om morgenen.. Men nå er sovelista på spotify på og blir kanskje ikke så lenge til jeg legger meg, vi snakkes i morgen.

"just do what makes you happy"

"yppah ouy sekam tahw od tsuj"- baklengs

Nyter bare søndagen jeg, med ganske fint vær. Blogger aldri mye på søndager som dere kanskje har skjønt men sånn er det når det er skole i morgen.. Ellers er jeg helt hekta på  "britains next top modell" , haha elsker å se på det ! Men vi snakkes og nyt søndagen videre

nye converse

- Converse fra Italia

Synes egentlig de er ganske fine, de har litt tjukkere stoff slik at de ikke bli så kalde å gå i nærmere vinteren. De passer jo ikke til alt men gøy å ha da. Litt kult at de har engelsk flag på de. Ble ganske glad da pappa kom inn døren med disse til meg .. hehe

Hva synes dere ?

outfit inspirasjon

'


Først vil jeg bare si at jeg har altfor lite outfits her på bloggen ! Men skal skjerpe meg litt med det , outfits er jo kjempe gøy å ha på blogger. Jeg er sikkert ikke den eneste som av og till sliter med inspirasjon til forskjellige outfits til både skole og fest. Fant noe fin outfit inspofa på (voritt siden) weheatit som jeg ville dele med dere.

Hva synes du ?

 

Bikbok favorits
Pleir vell ikke ha sånne her innlegg så ofte, så derfor var det jo litt gøy å ha det nåå..De overste tingene liker jeg kanskje best (?) , og det smykke neders. Er helt forelska i skoene da hvertfall , har ønsket meg de helt siden de kom ut , ahh love love love. Noe dere likte her ?

Bytur !

Heia!

 

Sorry for at jeg ikke blogget i går, hadde nemlig ikke internett og var travel i heeele går. Over til overskiften, nå snart skal jeg til byen en tur eller Gulskogen da i Drammen. Drar sammen med Karoline så det kan bli gøy, gleder meg masse! Tror ikke jeg får blogget så mye fremover, må jo ha nett for å blogge noe jeg tror jeg vil slite med fremover :( men skal prøve å få blogget så ofte jeg kan når jeg har muligheten til det! Dere ser jo også at Jetta kommer med noen innlegg av og til, noe som er supert at hun får til men som sagt så har jo Jetta problemer med å få lastet opp bilder. Så noen innlegg får dere nok av Jetta ;)

 

Bare legger med noen søte "innspirasjonsbilder" som jeg syntes ka være "morsomt" å se på :
Haha, meg & Jetta 

 

 

Veit noen bilder ble små og noen store, men suuuger til å blogge som sagt så da blir det bare slik ;)
Har ikke tid til så mye mere "blogging" nå, men vi snakkes vel senere ( når jeg har nett)

 

- Line 


 

 

summer

Hva synes dere om bildene ?Tattoo

Jeg synes det er utrolig fint med sånne små tattoveringer. Jeg vurderer kanskje å ta en liten en. Men helst et sted som ikke er så synlig , hehe. Vet ikke helt om jeg vil ta det men kommer sikkert til å gjøre det en gang. Hva synes dere ? er det ikke fint

 

Favoritt bloggere :

1. Andrea Badendyck 

Elsker virkelig bloggen til Andrea , hun blogger såå bra og samtidig veldig variert. Hun er et av mine blogg forbilder, hun blogger som hun vil og om livet hennes og er jo rart om noen ikke kjenner til bloggen hennes for den er jo en av de mest leste bloggene i Norge.

2. l0ve.blogg.no

Erica blogger også kjempe bra, hun har en fin blogg og blogger om mote og hverdagen hennes. Hun har utrolig fin stil og det er vel en av grunnene til at jeg leser bloggen hennes.

3. annais.blogg.no

Anna har en utrolig fin blogg og har lest bloggen hennes en stund. Hun blogger jo bra og ganske morsomt og hun har mange morsome video blogger. Har fått mye inspirasjon av å  lese bloggen hennes.

 

Hvilken blogg er din favoritt ?

 

HA-HA-HA-HA (true story)

Haha, mye fakta her. Neida men er gøy !  Her sitter jeg på en fredags kveld og har nettop sett på dagens høyde punkt altså en Engelsk Tv -sierie som dere garantert ikke har hørt om en gang. Uansett nå skal jeg spise meg full på godterri og chips , hahah. Vi blogges !


haha, fin her ja og veldig ryddig rom som jeg SKULLe rydde, ops......

Ha en fin fredags kveld videre !

Little reasons to smile
Her en noen av mine favoritter av "littlereasonstosmile". Synes det er gøy å bare se gjennom masse forkjellige inspo bilder, blir litt glad når jeg ser quotes osv. som jeg er helt ennig i.

# bilder fra  weheartit.com

  

I (L) Fridays

                 

#weheart it

Liker du inspo. innlegg?

Cher Lloyd

Elsker stillen til Cher Lloyd og at hun greier og tør å være seg selv. Hun virker som en utrolig hyggelig person og jeg har vært fan av henne siden jeg så hun på Britisk X Factor. Hun har laget mange sanger som er drit bra'e og hun er på en måte et slaks forbilde for meg.  Hun gjør mye for fansene sine også. Stilen hennes er syyykt inspitrerende og hun skaper til og med trender fordi hun TØR å gå med det hun synes er fint.
Digger stilen og alt det forkjellige hun gjør med håret sitt !Hva synes dere om stilen hennes ? ♥
 

  

 

 

 

weheartit


Elsker weheartit det er såå masse fine bilder med ispirasjon og jeg kunne sikkert brukt timer på å se etter quotes og bilder der siden det er så utrolig stillig bilder , eller hvertfall noen av dem ! ♥♥♥ Link til siden  HER

Hva synes dere om inspo'en og weheartit ?

Nothing beats insporation


Laget meg en ny og fin mote plakat (inspo) til rommet, som jeg er kjempe fornøyd med! Synes det er gøy å gjøre noe med de gammle bladene mine og gjøre det om til noe inspirerende og det gjør jo sånn at veggen blir litt mer personlig.


Hva synes dere om den ?

Inspirasjon sa du ?# bilder fra weheartit.com

 

Synes inspirasjonsbilder er så fine og blir inspirert og det er jo selvfølgelig det som er meningen..

Hva synes dere ?

 Dette ønsker jeg meg akkuratt NÅ! (og alltid)


 

 

 Jeg begynnte plutselig å tenke på alt jeg kunne ønske meg. Ønsker meg jo alt som mer minke, klær og i den duren og selfølgelig å reise til utlandet snart som jeg forhåpentlig hvis skal snart!. Trenger ferier reiser osv,  alt er bare et must! Har ønsket meg ting som sommer lenge men dere vet, når jeg først begynner å tenke på sommer så tenker jeg på det 24/7!

Begynner virkelig å glede meg til alt mulig når jeg ser på dette innlegge selv, og dette kan jo kanskje være litt inspirasjon for dere ?

 

Hva ønsker du deg akkuratt NÅ?

 

#Bilder fra weheartit.com/

 

 

-Jetta Frost

Sommer og skole fri

Utrolig hvor mye en kan glede seg til sommer tror egentlig mye av grunnen til det er at sommeren her i fjor var så darlig og at det ikke en gang virket som sommer. Håper virkelig denne sommeren blir bra! Det er 128 dager igjen til det er sommer ferie, haha måtte bare finne det ut!Trenger vel ikke skrive mer ? <3

 

# Noen bilder fra weheartit.com

 

-Jetta Frost

Dagens Inspo

Elsker inpirasjon gir hverdagen litt glede <3

# Bilder fra http://weheartit.com/

 

Hva synes dere om inspo'en ?

 

-Jetta Frost

Søndags inspo (the perfekt wardrobe)

Se så fine bilder, aww jeg vil prøve å bygge opp klærene i kleskapet mitt slik at jeg får bare de fineste klærene inni den!! Elsker klær <3

 

#Bilder fra http://weheartit.com/

 

Hva synes du om inspo'en?

-Jetta Frost

Inspo til kjedelige hverdager


Elsker litt inspo i sånne kjedelig hverdager bringer på en måte litt liv og man blir på en glad av det , det synes hvertafall jeg. Og selfølgelig blir man jo inspirert!

 

Elsker denne quoten , Hva synes dere om den og ispo'en?

 

# bilder fra http://weheartit.com/

 

 

-Jetta Frost

Can't wait for summer!
Utrolig hvor mye jeg gleder meg til sommeren. Sol og varme og å kunne gå i t-shorte ute uten å bli kald bade og sole meg , kunne gå i shorts og kjørt hele tiden, bli brun og reise til utlandet og det beste er vel at det nesten ikke er skole.. Gleder meg sånn!!!!

# Bilder fra http://weheartit.com

 

Gleder du deg til sommeren?

 

Inspo.!

Nå er jeg fornøyd med inspo. plakaten jeg har jobbet med, har også laget en for en stund siden som jeg lå ut på bloggen med dere skal få se begge 2 :

den gammle:

Den nye:

 

Hva synes dere, og hvilken likte dere best?

Jetta Frost

15, Kongsberg

Hei, jeg er en 15 år gammel jente fra Bergen som både er halvt engelsk og halvt norsk. Her blogger jeg om meg og alt jeg er opptatt av. Håper du liker bloggen! jettafrost@hotmail.com

Follow me on Twitter

Kategorier

Arkiv

hits