klær

perfect jeans

Kjøpte meg et par dr.denim bukser i går, har hørt utrolig mye bra og de og i tilleg var de på tilbud til 400kr så jeg kjøpte de. Jeg har serriøst ikke eid et par jeans som er like gode som disse her, de passer helt perfekt og stoffet er super deilig. Elsker de! Tokk de også i xs fordi jeg har hørt de utvider seg veldig. Skal helt klart ønsker meg flere sånne til jul Kjøpte også et skjerf og litt andre gaver i går så har hvertfall startet litt med julegavene.

give me

Ååå, er ikke disse klærne bare helt nyydelige? Ønsker jeg hadde nokk penger til å bare kunne klikke hjem alt jeg fant av klær på nettet, andre som har det slik ? Har også blitt helt hekta på sånne "collars" på skjorter nå og "kors" på genser osv...  likte dere noen av klessplaggene eller ?

Lenge siden jeg har hatt et slikt "wants innlegg", skal jeg fortsette med det ?

jakke


jakke fra Bikbok

Fikk denne jakken for litt siden, elsker den virkelig er syyykt god og varm nå om høsten og til vinteren. Har den i XS slik at den ikke blir altfor stor, hater når man blir helt begravd i altfor storre jakker. Har også en annen parkas så jeg kommer til  å bytte litt mellom de nå til vinteren.

Leggings (favorite)


Elsker disse ! De er såå fine med shorts til. Kommer sikkert til å bruke de mye når det blir litt varmere ute. Fant de i skapet og tenkte å bruke de igjen. Jeg liker de best i svart , men er jo greit å variere litt da. Liker å bruke disse i stedet for ola-bukser når det er for kaldt til bare shorts. De er fra Bik Bok men de ble kjøpt ganske lenge siden. De er et must i skapet for meg !

Hva synes dere om de ?

2 favoritt gensere

Nå så tenkte jeg å hvise dere favoritt genserene mine. Den blå er kanskje favoriiten av disse to den er utrolig myk og deilig å ha på , fargen er kjempe fin, den er passe lang, og den er kuttet bak helt nedest noe som gjør den litt stillig og annerledes fra andre gensere!

Den svarte er også myk og varm uansett om den er hullete. Det at den er hullete gjør den litt spisiell og da er det ganske fint å ha en hvit genser under eller bare en vannelig singlett. Den er ikke for lang eller for kort noe som er kjempe bra!

Begge genserene er fra BikBok.

 

Hva synes du om genserene?

min pysjElsker denne pysjen, shortsen er fra bikbok og toppen er fra lindex. Sykt deilig å sove i, og utrolig søt , åhh elsker den! <3

 

Hva synes dere?

USA

Se masse fint og alt er med USA flagg eller ja "nesten flagg" på. De er kjempe fine og alt er fra ginatricot. Det er sykt fint med USA flagg og slik på gensere og nesten alle butikker har noe med Amerikanske flagg på. Det er masse å velge mellom og for en eller annen grunn så er det utrolig populært nå for tiden med Amerikanske flagg på gensere, topper og shorts.  Jeg kommer sikkert til å kjøpe meg noen av disse plaggene!

Hva synes du om klærene?

Addicted to blueElsker denne blå fargen , den er så fin ! Blått er så fint! Det er en farge og jeg liker bedre å gå med farger enn svart siden jeg har gått så mye med det før og ja likte egentlig ikke blått så godt før men nå synes jeg jo det er utrolig fint!

 

Hva synes du om blått? Liker du det?

Pretty in pink?

Hei dere, nå har jeg sett rundt litt og farger som blått rosa osv.. kommer til å være veldig fint i "moten" til våren som kommer.  Det er veldig fint med farger og hvorfor ikke rosa? Her har jeg funnet noen fine rosa plagg som kommer til å være sykt fine til våren:Det er mye fint i rosa , menn også blått er veldig fint og kommer til å bli fint til både sommer og vår! I år skal jeg hvertfall prøve å gå i mer farger!

 

Hva synes du om plaggene? Kommer du til å gå med mye farger til våren?

Pretty in Blue?

Heisann, i morgen blir det skole igjeeeennn... Men det ikke så kjedelig dag siden vi har kunst og håndverk... Herregud, det er jo faktisk ikke så lenge til skoleball , gleder meg og skoleball  betyr vinterferie siden skoleballet er rett før vinterferien tror jeg...


For dere som ikke vet skal jeg ha den blå kjolen på skole ballet , Elsker den!!

 

Liker dere å gå i blått?

Kjolen!

Hei dere, nå skal jeg hvise dere bilder av ballkjolen som jeg skal ha på meg på skoleballet som er litt før vinterferien. Gleder meg kjempe masse, elsker kjolen <3 Måtte ha den! Det er en liten stund til skoleballet ennå men bra å være forberett. Skal kjøpe meg sko til så snart jeg finner noen fine.

Hva synes dere om ball kjolen min?

 

Jetta Frost

15, Kongsberg

Hei, jeg er en 15 år gammel jente fra Bergen som både er halvt engelsk og halvt norsk. Her blogger jeg om meg og alt jeg er opptatt av. Håper du liker bloggen! jettafrost@hotmail.com

Follow me on Twitter

Kategorier

Arkiv

hits