Natta

Heisann, nå skal jeg snart legge meg , herregud går det ann å bli så trøtt ja etter en lang skoledag og en hau med lekser er det kanskje ikke så rart. Tror ikke jeg er den enste hvertfall! Håper skoledagen i morgen ikke blir så utrolig kjedelig som denne var.... Jeg er allerede i sånn fredags modus , sånn at jeg vil og tror at det er fredag men blir lei meg når jeg finer ut at det nettopp var helg...Gleder meg bare til vinterferien nå!Snakkes dere!

 

-Jetta Frost

 

Wants right now!Nå ville jeg hvise dere hva jeg har veldig lyst på akkuratt nå (av klær og sko) siden jeg øsnker meg litt andre ting nå enn de tingene jeg hviste dere sist! Uansett elsker alle tingene her og ønsker meg mye av det som er her. Kjolen hadde vært utrolig fin til sommeren og genserene hadde vært fine å hatt nå! Alle plagene er fra bikbok uantatt skoene de er fra Nelly.com og den hvite genseren som er fra ginatricot!

 

 

Hva synes dere om innleget?

 

-Jetta Frost 

<3

 

Red riding hood

Hei dere, i dag har jeg besøk av Tori vi sitter nå og skal se på Red riding hood siden Tori ikke har sett den før og jeg vil se den igjen! Vi har gjort masse kjeldelige lekser og nå koser vi oss med brus, kvikk lunsj, popkorn, brus og mellooonnn<3  Men filmen er litt skummel..

Nå skal vi se filmen ferdig, snakkes!

 

 

 

Hva gjør dere ?

Trene+blogloving

Hei dere, nå har jeg tenkt å gå ned og jogge haha sporty'e meg , pleier egentlig ikke å jogge så mye men før jogget jeg hver dag i flere uker, sjønner ikke hvorfor jeg gadd å gjøre det, det må jo ha vært slitsomt. Så klart kan jeg ikke jogge når jeg skal noe så kan ikke jogge hverdag.. Men som jeg har sakt før,  vil jeg begynnne med det igjen!Forresten til dere som leser bloggen min, dere kan "følge" meg på "Blogloving", setter stor pris på de som gjør det fra før, det eneste du må gjøre er å lage en bruker og trykke "follow"!

NÅ skal jeg trene snakkes!!

 

 

-Jetta Frost

Mandag igjenn

Hei dere, nå er jeg ferdig med matteleksen for i dag og uansett om det bare var 6 oppgaver tokk det sin tid siden vi sefølgelig må skrive alt inn så fint som mulig... aahhr, dritt kjedelig, men uansett nå skal jeg ikke gjøre noe bare slappe av og slappe av mer, ja som vannelig, dette var utroligg interesant!


Namm


............
Snakkes!

 

Hva har dere gjort i dag?

 

 

Pink socks


Hei dere, nå sitter jeg i sengen på pc'en og Sutty som nesten ligger oppå den, jeg gjør egentlig ikke så mye skal finne outfit til i morgen, ordne negler og slappe av! Vurderer egentlig å sette på en film men vet ikke hvilken jeg vil se pluss at jeg ikke gidder å reise meg (ahh, lat-het) .Hva har dere gjort på til nå?

 

 

Can't wait for summer!
Utrolig hvor mye jeg gleder meg til sommeren. Sol og varme og å kunne gå i t-shorte ute uten å bli kald bade og sole meg , kunne gå i shorts og kjørt hele tiden, bli brun og reise til utlandet og det beste er vel at det nesten ikke er skole.. Gleder meg sånn!!!!

# Bilder fra http://weheartit.com

 

Gleder du deg til sommeren?

 

Søndag

 • 29.01.2012 kl.15:43 i Blogg

Hei dere , i dag sto jeg opp og det snødde ute og det var koselig. Startet dagen med en kopp skjokolade med krem og gikk ut tokk noen bilder, lekte med hunden og akte med Sutty på fanget, haha syykt morsomt trot hun faktisk synes det var gøy! Nå sitter jeg i sofaen etter å ha dusjet Sutty. Jeg spiser grøt mens søs spiller Wii...

Bilder fra i dag:

Ha en fortsatt fin søndag dere!!<3

 

 

- Jetta Frost

MGP

Hei nå sitter jeg og søs og ser på MGP , haha ikke akkuratt så gøyt men vi har ikke noe annet å finne på , men vi har tatt litt bilder da:
Melllloooooooooooonnnnn<3<3

 

Snakkes og god lørdag til dere! Hva synes dere om bildene forresten?

2 favoritt gensere

Nå så tenkte jeg å hvise dere favoritt genserene mine. Den blå er kanskje favoriiten av disse to den er utrolig myk og deilig å ha på , fargen er kjempe fin, den er passe lang, og den er kuttet bak helt nedest noe som gjør den litt stillig og annerledes fra andre gensere!

Den svarte er også myk og varm uansett om den er hullete. Det at den er hullete gjør den litt spisiell og da er det ganske fint å ha en hvit genser under eller bare en vannelig singlett. Den er ikke for lang eller for kort noe som er kjempe bra!

Begge genserene er fra BikBok.

 

Hva synes du om genserene?

Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012

Jetta Frost

15, Kongsberg

Hei, jeg er en 15 år gammel jente fra Bergen som både er halvt engelsk og halvt norsk. Her blogger jeg om meg og alt jeg er opptatt av. Håper du liker bloggen! jettafrost@hotmail.com

Kategorier

 • bilder
 • Blogg
 • innkjøp
 • inspo
 • klær
 • min drøm
 • outfits
 • Quotes
 • reise
 • rommet mitt ++
 • sminke/hår
 • spørsmål
 • tips
 • trend
 • Video blogg
 • wants
 • Follow me on Twitter

  Siste innlegg

  Siste kommentarer

  Lenker

  hits