Justin Bieber konserten i går

Hei hei dere, som jeg skrev tidligere var jeg jo på den lille konserten hans i Olso i går. Og gjett om det var kaos, var fult i folk som skreik og ropte..haha  Jeg dro med toget til Oslo med Tori og da vi kom fram fant vi ut at konserten var avlsyst så vi dro på peppes og spiste. Vi gikk litt fram og tilbake og det enndte med at vi sto litt utenfor opperaen og hørte og så litt derfra. Konserten varte jo ikke lenge med kan jo si at det var vedt det.
bilder fra vg , var ikke enkelt å få tatt bilder eller høre mye var altfor mange mennesker !

Som sakt er ikke jeg såå stor fan av han som de du ser på bildet men var likevel ganske gøy, og slitsomt å stå og vente på at han skulle komme. Synes konserten kunne vært litt lengre men jaja, var opplesvelsen som telte for meg.

Var du på konseten i går ?

I morgen

 • 29.05.2012 kl.22:57 i Blogg

Hei hei , gjett hva ? Hihi jeg skal på Justin Bieber konsert i morgen med Tori . Jeg er vel egentlig ikke såå stor fan men blir sikkert kjempe gøy uansett. Gleder meg skal ta toget til Oslo så blir nokk lite blogging i morgen før jeg kommer hjem. Ellers skal jeg se paradise nå siden så det ikke på tv'en så vi blogges i morgen ! Holder faktisk på å redigere en video om litt klipp fra da jeg var i Bergen osv, vi får se hva det blir til ♥ :)
 
Skal du på Justin konsert i morgen ?

noen spørsmål

Hvilket kamera bruker du ? Canon eos 350 D - det er litt gammelt men det funker utrolig bra og  skal kanskje bytte det ut med et nyere ettehvert.
Hvilken rase er hunden din ? Portugisisk vannhund ♥♥♥
Kan du ha flere vidoblogger ?Ja! det kan jeg spørsmål til dere er bare hva jeg skal videoblogge om , selv har jeg noen få ideer.

 

Kan du lage sminkevideo ? Ehh , ja jeg kan vel det men det blir kanskje litt kleint ... men vi får se hvis dere absolutt vil ha det kan jeg jo prøve !

 

Tok bare noen spørsmål dere har spurt om i farten og bare å komme med flere om dere lurer på noe ?

Best lunch

Kom hjem for ikke såå altfor lenge siden og siden da har jeg ikke gjort særlig mye , men men har endel lekser å gjøre .. ønsker virkelig jeg kunne slipe å gjøre de på en eller en annen måte .. Skal begynne på de leksene nå etterhvert og såå får jeg se hva som skjeer resten av dagen .. ♥ Vil ha skole frii nååå ...Har skolen deres i treik ?

Hjemme igjen etter 100 år

Hei hei , ja er jeg enedelig hjemme igjen , deilig å komme hjem igjen nå. Kom jo hjem til at det var overskyet , men men kan ikke klage på været siden det har vært såå fint de siste dagene. Badet faktisk i sjøen ved hytta , og tæna selvfølgelig.Hørt at mange har hatt skolefri en stund,  håper vi kanskje snart får noe fri PGA streik eller noe lignende , haha vil ikke på skolen :(

ahaha , var jo litt kos da ..

Men nå er jeg heldigvis hjemme ..


Om en liten stund skal jeg se paradise , blogges

 

hytte livet

 • 27.05.2012 kl.20:16 i Blogg

Her på hytta er det ikke så mye å finne på for å si den sånn men ,  man må vel bare gjøre det beste ut av det når det itilleg er såå fint vær her også.

Her er hva jeg har gjort de to siste dagene :

1. stått  opp sent og spist frokost ute i sola2. Kjedet meg syyykt ,men hadde helighvis Sutty som jeg kunne sole meg litt med3. Har forresten fått  meg ny BESTEVENN !

 

 

4. Dratt på standen for å bade !

5. Slappet av og sett mye på gossip girl og musikk

 
Men gleder meg veldig til å komme hjem , og sove i min egen seng , hehe er bare litt lite å gjøre , om jeg hadde vært her lengre tror jeg kanskje jeg hadde begynnt å snakke med sauene , haha så mye kjeder jeg meg altsååå.. Men reiser tidlig i morgen og kommer hjem og blogger da også selvfølgelig ! ♥ Vet at det blir lite blogging men ikke særlig mye å blogge om som fører til lite blogglyst ..

På hytta

Hei hei , har jo ikke blogget i dag til nå fordi jeg har hatt engelsk tentamen på skolen og så rett etter det hoppet inn i bilen og kjørt i c.a 6 timer for å komme fram hit. Ikke spør hvorfor jeg engan gidder vet ikke selv enndå. Det var jo kjempe trist å reise fra 28 grader og sol men da jeg kom ned hit var det faktisk ikke verre en 22 grader , ikke verst for å være vestlandet! Såå det blir muligens bading i sjøen og grilling blir det jo uansettjust like home ,  neida , se bakrunden min på pc'en , IN LOVE

- Skal / er dere på hytta deres i helgen ?

Koselig dag

Hei hei , i dag har jeg gjort det samme som de siste dagene egentlig bare sola meg og vært ute i varmen. Var rundt 27 grader i skyggen i dag , helt utrolig deilig , haha kanskje jeg ikke burde blogge så mye om været haha, siden alle gjør jo det  ! Nathalie og Maya kom ned til meg i dag og vi dro ned til fossdammen og jeg bada , syykt deilig egentlig.Topp og Shorts - Bikbok      Hårbånd - (kjøpt et ramdom sted i Oslo) Synes ?

Har desverre ikke tatt noen flere bilder i dag , har egetlig bare ikke tenkt noe særlig i dag , bare vært i solen . Skal desverre på hytta i morgen etter engelsk tentamen :(((( men blogger jo derfra uasett om det blir drit kjedelig :(( <3 Blogges - Jetta Frost

ja vi vet det er fint værShorts - Bikbok       Topp - Cubus        (bikini under fra Bikbok) Hva synes du ?Har egentlig ikke gjort en dritt i dag bortsett fra å nyte solen. Nå skal jeg gjøre en oppgave ferdig ( lekse :(   Skal selfølgelig på skolen i morgen , men må kanskje til hytta i helgen og der skal det ikke være noe fint vær , uff gidder ikke dra dit ! :(♥
♥ Gjort noe spennende i dag ?

 

Ut igjen

Hei hei , tenkte bare å oppdaterre, hehe skal ut i solen litt igjen etter å ha vært ute lenge. Helt sien jeg kom hjem har jeg vært ute og sovna faktisk i 1 time istad da jeg solte meg, haha skal bli brun! Elsker virkelig dette været , blir bare så glad av det og outfit kommer senere forresten . Stikker ned og spiser litt nå , så blogges vi senere .


<3 mango
Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012

Jetta Frost

15, Kongsberg

Hei, jeg er en 15 år gammel jente fra Bergen som både er halvt engelsk og halvt norsk. Her blogger jeg om meg og alt jeg er opptatt av. Håper du liker bloggen! jettafrost@hotmail.com

Kategorier

 • bilder
 • Blogg
 • innkjøp
 • inspo
 • klær
 • min drøm
 • outfits
 • Quotes
 • reise
 • rommet mitt ++
 • sminke/hår
 • spørsmål
 • tips
 • trend
 • Video blogg
 • wants
 • Follow me on Twitter

  Siste innlegg

  Siste kommentarer

  Lenker

  hits