pause

Hei dere, ja dere lurer vel sikkert på hvorfor jeg ikke blogger? Men det er fordi jeg ikke har speirefleksen min enndå.. Forhåpentlighvis får jeg ordnet det snart sånn at jeg kan blogge ordentlig igjen til uken.
xoxo

favoritt

En stund siden ble jeg ferdig med alle gossip girl episodene og har ikke kjedet meg mer siden det. Neida men uasett hvilken serie jeg ser på er det ikke det samme. Har prøvd å se på "pritty little liars" , men synes ikke det var gøy , kom ikke inn i fortellingen på en måte. Så prøvde jeg å se på "the vampire diaries" men ble bare redd av å se på det.. Så prøvde jeg å se på "one tree hill" men ingen av disse seriene er like morsome som gossip girl. Har søkt litt rundt og finner ingen serier så har bare sett på filmer. Jeg vet ikke hvorfor men jeg må alltid se på noe,  jeg er sånn "tv slave" eller hva man kaller det.

Uansett , har dere en favoritt serie ?

Hadde dødd for å bli med i en sånn serie. Hviste dere at det kanskje kommer ut en ny sesong ?

lenge siden ..

Hei dere, vet ikke hva jeg skal si ... eh ja, har vært utrolig lite blogging de siste dagene men har savnet bloggen utrolig mye , hhaha. Har kjedet vettet av meg uten kameraet mitt og uansett om man blir lei av å blogge er det bare utrolig gøy. Skal ordne med kameraet mitt i dag men ellers får jeg bare greie meg med det jeg har.

Uansett på fredag får jeg besøk av farmor og fetter fra England ! Utrolig lenge siden jeg har sett de siden de bor i England så gleder meg masse. Vi skal til Oslo og finne på masse koselig sammen.topp - vera moda      shorts- (home made)    bandana - random butikk   øredobber - pieces

Hva synes du ?

black and white

Hei hei , ja jeg blogget ikke i går men som jeg har sakt (skrivet) tusen ganger har jeg ikke fått baterri til speilrefleksen min og derfor må jeg bruke et annet dårlig et som ikke greier å ta bilder i mørket... Uansett de siste dagene har jeg bare ligget inne og sett på alle twilight filmene og masse andre serier og nå begynner jeg å bli lei dette været , når kommer solen egentlig ?ønsker virkelig det var finere vær , da hadde jeg faktisk tatt tid og tatt outfit bilder, men jeg skal kanskje ta det senere.. Hvis det ikke regner......

Sutty


Beste hunden i Verden , ♥

 

Favoritt bloggere :

1. Andrea Badendyck 

Elsker virkelig bloggen til Andrea , hun blogger såå bra og samtidig veldig variert. Hun er et av mine blogg forbilder, hun blogger som hun vil og om livet hennes og er jo rart om noen ikke kjenner til bloggen hennes for den er jo en av de mest leste bloggene i Norge.

2. l0ve.blogg.no

Erica blogger også kjempe bra, hun har en fin blogg og blogger om mote og hverdagen hennes. Hun har utrolig fin stil og det er vel en av grunnene til at jeg leser bloggen hennes.

3. annais.blogg.no

Anna har en utrolig fin blogg og har lest bloggen hennes en stund. Hun blogger jo bra og ganske morsomt og hun har mange morsome video blogger. Har fått mye inspirasjon av å  lese bloggen hennes.

 

Hvilken blogg er din favoritt ?

 

Gårsdages outfit

Hei hei , kunne nesten sakt god morgen siden jeg sto opp rundt kl. 4 i dag.. Var egentlig like greit siden det ikke var så fint vær. Glemte å poste outfit i går så poster den heller nå.


Hva synes du ?


design, header osv

Ja som dere ser holder jeg på med designet, og skal også lage ny header som kommer etterhvert. Men skal blogge mer, men som sakt (skrevet) må jeg ordne med design og sånn først. Har mange innlegg som jeg poster senere, får mye mer blogglyst når jeg har fint design så da velger jeg heller å poste innleggene når jeg er fornøyd med selve bloggen.Nå skal jeg høre videre på musikk og kanskje se på en film eller en siere på nettet. Vi blogges i morgen

summerfeeling

I går overnattet jeg hos Line , vi hadde Justin Bieber på fullt og danset rundt og hadde det veldig morsomt. I dag dro vi til butikken og kjøpte sjokolade og jorbær som vi koste oss ute i solen med. Og vi tokk selvfølgelig masse bilder. Føler virkelig det er ordentlig sommer nå , men må nokk venne meg til "sommer følelsen" litt mer.peneste bestevennHva har dere gjort i dag ?


 

OPS

 • 20.06.2012 kl.16:36 i Blogg

Har deserre ikke hatt tid til å blogge ,har overnattet hos Nomi fra mandag til i dag og hadde ikke med PC'en min eller kamera :(  Nomi har forresten fått seg blogg , så gå innom hennes og les den og legg gjerne igjen en kommentar ! Link >her<

Denne uken må jeg få fiktsett nytt batteri til speilrefleksen og jeg skal fikse på designet,  så begynner å blogger ordentlig igjen nesten uke.

Håper dere vil lese bloggen min mer etterhvert , blir bedre...  Må i tilleg bli vant til følelsen av at det er sommerfeire .. ER BARE SÅ RART ... går ikke opp for meg på en måte .. Andre som har det sånn ?

Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012

Jetta Frost

15, Kongsberg

Hei, jeg er en 15 år gammel jente fra Bergen som både er halvt engelsk og halvt norsk. Her blogger jeg om meg og alt jeg er opptatt av. Håper du liker bloggen! jettafrost@hotmail.com

Kategorier

 • bilder
 • Blogg
 • innkjøp
 • inspo
 • klær
 • min drøm
 • outfits
 • Quotes
 • reise
 • rommet mitt ++
 • sminke/hår
 • spørsmål
 • tips
 • trend
 • Video blogg
 • wants
 • Follow me on Twitter

  Siste innlegg

  Siste kommentarer

  Lenker

  hits