Line blogger...igjen!

Heihei!

 

Dere må nok klare dere med enda noen blogginnlegg fra meg før Jetta kommer hjem igjen, er fortsatt litt usikker på når hu kommer hjem. I dag er det drittvær, regn, regn og regn! Men er helt greit for meg siden jeg drar til Larvik i morgen, altså Stavern. Der skal jeg besøke venninna mi ( og bo hos henne noen dagen) og mange andre venner jeg ikke har sett på 1 år ( camping venner altså). Vanligvis er det jo mye bedre vær på kysten enn hva det er her, så får håpe det blir ordentlig finvær. 

 


bilder // weheartit

 

Er det fint vær der du er?

- Line

 

 

 

 
Nok en sommerdag!

Hei hei!

 

I dag er det finere vær enn det var i går, så nå er det bare å legge seg ut i solen og nyte sommeren mens den er her! Er virkelig klar for på "piffe" opp brun fargen litt. Er ikke mange dager vi har fått med sol nå i sommer, så dette skal bare nyyyytes. Åååh elsker virkelig sommerferie. Sol, varme, bade, is, jordbær, sene sommerkvelder, venner :) Den delen av året hvor du virkelig kan slappe av og glemme alt som har med skole å gjøre og bare slækken heeelt. Så planen idag er vel bare det å sole seg og virkelig nyte været! :)

  

GOD SOMMER! 

 

Hva skal dere idag?

- Line

Sommerdag!

Hallo :D

 

I dag er det utrolig varmt og skikkelig sommervær! ( hvis sola titter frem snart) Så idag skal jeg vel prøve å være så mye som mulig ute. Det har nemlig ikke vært så veldig fint vær i Kongsberg i det siste, så må jo nyte finværet når endelig er her. Overskyet akkurat nå, men det er fortsatt utrolig varmt ute. Okeeei, nok om været ;) Er litt usikker på når Jetta kommer hjem igjen, så jeg bare blogger når jeg får muligheten! Så dere får nok kose dere med dårlige innlegg en lite stund til ( slapp av, er nok ikke så lege til Jetta kommer hjem ;) )  

Haha, nok en gang har jeg inge bilder som jeg kan bruke...har heller ikke kamera akkurat her jeg er nå heller såå dere får nøye dere med weheartit bilder ;)

 

Er det fint vær der du er?

-Line :) 

Bytur !

Heia!

 

Sorry for at jeg ikke blogget i går, hadde nemlig ikke internett og var travel i heeele går. Over til overskiften, nå snart skal jeg til byen en tur eller Gulskogen da i Drammen. Drar sammen med Karoline så det kan bli gøy, gleder meg masse! Tror ikke jeg får blogget så mye fremover, må jo ha nett for å blogge noe jeg tror jeg vil slite med fremover :( men skal prøve å få blogget så ofte jeg kan når jeg har muligheten til det! Dere ser jo også at Jetta kommer med noen innlegg av og til, noe som er supert at hun får til men som sagt så har jo Jetta problemer med å få lastet opp bilder. Så noen innlegg får dere nok av Jetta ;)

 

Bare legger med noen søte "innspirasjonsbilder" som jeg syntes ka være "morsomt" å se på :
Haha, meg & Jetta 

 

 

Veit noen bilder ble små og noen store, men suuuger til å blogge som sagt så da blir det bare slik ;)
Har ikke tid til så mye mere "blogging" nå, men vi snakkes vel senere ( når jeg har nett)

 

- Line 


 

 

utrolig kjipt

Hei dere,

får ikke lastet inn bilder i innleggene jeg lager her på bloggen. Er syyykt irriterende fordi jeg har masse brae bilder jeg vil hvise dere og innlegg uten bilder er jo utrolig kjedelig , i know...  Men som dere sikkert har skjønt så gjesteblogger Line litt for meg. Setter stor pris på det hvertfall. Jeg skal prøve så godt jeg kan å få lastet opp noen bilder etterhvert.. Men hvist ikke det går må jeg bare vente til jeg kommer hjem... Utrolig kjipt

http://www.fotothing.com/photos/9fc/9fc0846b2bd9495c86dc1b94d75d0723.jpg

http://www.fotothing.com/photos/4a8/4a8580d0fe8aed62d04fcb8f227450aa.jpg

http://www.fotothing.com/photos/7ef/7efb9f894b8c497beb1c46a362628627.jpg

http://mw2.google.com/mw-panoramio/photos/medium/47907156.jpg

// bilder fra internett

1 år...

I dag er det 1 år siden den forferdlige tragedien i Oslo og på Utøya skjedde, mine tanker går til de pårørende og de vi mistet 22 juli 2011. Syntes ikke det passer helt med et vanlig innlegg idag, så tar heller et i morgen. Men prøv ha fortsatt en fin dag.

 " Hvis en mann kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi an vise" 

 Vi snakkes senere :) - Line

What i do here

Hei hei , først vil jeg bare si tusen takk til Line som gjesteblogga litt for meg. Har noen innlegg til dere men problemet er at jeg ikke for lastet opp bilene opp i innlegget (fra pc'en) håper det ordner seg for hvis ikke må jeg bare mobilblogge noe jeg selv vet er kjedelig. Akkurat nå sitter jeg på sengen i hotelet med pc'en på fanget og mobilen i hånden og drikker kald cola og spiser is.. Gjør ikke så mye for å si det sånn !

Gjeste blogging

Heihei !

Som dere sikkert vet så er Jetta i Peru og hu har litt problemer med bloggingen skjønner dere, så det betyr gjesteblogging av Line ( :D )

Veit ikke helt hva jeg skal skrive, men kan jo fortelle litt om hva jeg har gjort idag. Jeg har vært en del ute og på hytta, å siden det er så fint vær skal vi grille seinere. 

Utrolig spennende? hahhaha, i know...

Meeen kan jo legge ut et bilde av meg og Jetta, dette bilde er fra Skoleballet i ferbruar. Ganske nervøse og spente der ja ;)

 

Love yooou <3

 

Haha, sorry for dårlig blogging, jeg kan seriøst ikke dette.

Men kanskje dere kan kommentere hva dere ønsker jeg skal blogge om fremover, det hadde hjulpet meg en del :)

 

Jaa...vi snakkes :)

 

Tangle Teezer

Verdens beste børste ! Først og fremst såå elsker jeg designet på denne og den er liten og compact så du kan ha den med alleveier. Den fjærner alle "floker" uten at det gjør vondt ellernoe. Bruker den hele tiden og har helt glemt vanelig børste. Perfekt til å ha med seg i vesken og når  man skal reise rundt osv..

// Fikk denne som en gave fra england , love it

Hva synes dere ? Har dere en sånn ?

Mobilblogg Peru

Hei , Sorry for "0" blogging de siste dagene. Men de 4 siste dagene har bare bestått av å reise rundt og ta 4 fly turer og masse bussturer for å komme fram til der jeg er nå. Gleder meg virkelig til å komme hjem nå, men tar bare dagene her nede i Peru som de kommer , Snakkes senere xx

Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012

Jetta Frost

15, Kongsberg

Hei, jeg er en 15 år gammel jente fra Bergen som både er halvt engelsk og halvt norsk. Her blogger jeg om meg og alt jeg er opptatt av. Håper du liker bloggen! jettafrost@hotmail.com

Kategorier

 • bilder
 • Blogg
 • innkjøp
 • inspo
 • klær
 • min drøm
 • outfits
 • Quotes
 • reise
 • rommet mitt ++
 • sminke/hår
 • spørsmål
 • tips
 • trend
 • Video blogg
 • wants
 • Follow me on Twitter

  Siste innlegg

  Siste kommentarer

  Lenker

  hits