friday fever

Hei heiiii, nå hører jeg på musikk tar det egentlig bare rolig og leser gjennom litt blogger og slikt. Det virker kanskje veldig kjedelig men det er sånne kvelder som er koselige, å bare slappe av og høre på fin musikk , spise godis og lese blogger. Noe som får meg i godt humør på fredager er å sette på en skikkelig friday sang, haha enten katy pery eller den rare andre..hahha har fortsatt ikke funnet mobilen min, noe som er utrolig skipt ettersom det er polen tur med klassen snart og blir så kjedelig uten spillene, instagram, kameraet, musikk, kunne sjekke klokken osv osv. Er SÅ avhengig av mobilen min ! Har du mistet mobil før ?

skal lage et lite i morgen om hvordan jeg får håret rufsette/volum osv i morgen , ♥  Snakkes

last summer days


Har vært ganske fint i dag, litt trist å se at varmen begynner å forsvinne, men tror jeg begynner å bli klar for høst/vinteren etterhvert. Skal kanskje lage en liten video snart med litt sommerklipp ? Pluss en annen video , hehe , for se hva jeg får til. Er jo fredag , beste dagen ever ♥Ha en fin fredag videre, det skal hvertfall jeg .

blogges xx


outfit 31/08/12

                                                   Skjorte - Bikbok        Shorts - laget selv      tubetopp - Bikbok


Hva synes du ?

hva skal jeg ha som overskrift

Hei hei, kom hjem litt senere i dag etter lang skoledag og har ingen lekser , haha deilig. Har rydda på rommet og rotet i bøker og sett på masse gamle bilder av meg og masse notater fra gamle venner osv , hehe sykt koselig å se gjennom. Kan hvise dere et innlegg med noen bilde av meg som liten litt senere på bloggen. Vet ikke helt hva jeg skal skrive akkuratt men må prøve å komme meg inn i en bedre bloggrutine og blogge mer gjevnt hver dag, noe jeg har vært ganske dårlig med.

 Fikk ikke blogget tidligere pga måtte lage batteriet til speilrefleksen, typisk.. haha

winter and autumn loveNå begynner været og forandre seg og det er ikke lenge til det blir ordentlig vinter/høst. Gleder meg egentlig veldig til å gå med store strikke gensere, "winter wedges", finne fram parkasen og ugsene, shopping, cafe turer og masse gode minner med venner ♥ Vinteren er såå koselig men man går jo selfølgelig lei. Men tiden går jo veldig fort, men skal ikke fokusere så mye på det fukuserer heller på nå og har det så koselig som jeg kan Gleder du deg til vinter ?

//bilder fra weheartit

bloggingen...Hei dere, jeg har vært med venner de siste dagene og har desverre ikke fått blogget. Prioterer venner ovenfor bloggen og hadde ikke med kameraet så mye heller + at jeg har mistet i-phonen så jeg får ikke tatt noe bilder med den. Og i går var det forresten foreldre møte fordi trinnet skal snart til Polen , hehe blir ikke mye blogging den uken må jeg si. (forklarer mer senere)

Men nokk av unskyldniger og håper dere skjønner. Setter pris på hver eneste en av dere som gidder å klikke dere inn på bloggen min , Tuuusen takk. Skal også "pusse opp" bloggen litt på fredag og i helgen. Skal ikke på skolen på fredag så skal ta noen bilder og se om jeg  får til noe da.
home yeyy

Hei dere , haha endelig hjemme fra en kjedelig skoledag , (som vanelig) vi lærer jo bare om 2 vkrig nå fordi vi skal til Polen snart med trinnet. Hehe blir vell koselig det .... (?) Men ellers måtte jeg og maya gå hjem i pissregn og ble jo helt gjennom våt. Såå ble ikke noe "outfit" herregud jeg må bli mye flinkere med det ! JAJA, må få gjort noen lekser nå og etterpå er det foreldre møte på skolen wææ kjedelig #2. JA vi snakkes senere xx


(bilde tatt i går)

hettegenseren på"Har du alltid hatt så langt hår ?"

Ja , har lenge fått spørsmål hva jeg gjør med håret mitt og om det alltid har vært såå langt som det er nå. Og svaret er ja det har faktisk vært lengre enn det er nå.

Har hatt langt hår så lenge jeg kan huske , har aldri ville klippet meg mye mer en et par centimeter.
Selv synes jeg lengden som det er nå er perfekt , har alltid elsket å ha langt hår og hadde blitt utrolig lei meg om jeg "måtte" av en eller annen grunn klippet alt av.

Det jeg gjør :

1. Stusser håret , altså klipper det "pitte litt" hver 4 månede ellernoe.. Ikke så ofte , Det vokser fortere når du stusser det.

2. Bruker hårkur av og  till (slik at det blir mindre slitt og får mer "shine")

3. Ikke tenk på det, hvis du virkelig vill ha langt hår så vokser det ikke forterre når du bare sitter og ser på det og klager over at du vil ha lengre hår. Ja bare ikke tenk på det.

Jeg gjør ikke noe spesielt men som sakt jeg har aldri hatt "kort hår" så jeg vet ikke. Det kommer vell kanskje litt annpå håret ditt, hvor slitt det er osv.

 

(bilde tatt da jeg var i Oslo en gang , gikk vell i 5 klasse... Her har jeg jo nesten endå lengre hår enn jeg har nå.)

mandagskos


Nå er Line her , og vi skal ut og ta noen bilder. Oppdaterer bloggen mer senere. Vi blogges xx
morgendagens antrekk

Tar outfit bilder i morgen også. Så nå vet jeg hvertfall hva jeg skal ha på meg så jeg slipper og stresse med det i morgen , hehe ♥ Pleier alltid det om morgenen.. Men nå er sovelista på spotify på og blir kanskje ikke så lenge til jeg legger meg, vi snakkes i morgen.

Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012

Jetta Frost

15, Kongsberg

Hei, jeg er en 15 år gammel jente fra Bergen som både er halvt engelsk og halvt norsk. Her blogger jeg om meg og alt jeg er opptatt av. Håper du liker bloggen! jettafrost@hotmail.com

Kategorier

 • bilder
 • Blogg
 • innkjøp
 • inspo
 • klær
 • min drøm
 • outfits
 • Quotes
 • reise
 • rommet mitt ++
 • sminke/hår
 • spørsmål
 • tips
 • trend
 • Video blogg
 • wants
 • Follow me on Twitter

  Siste innlegg

  Siste kommentarer

  Lenker

  hits