sick todayVært hjemme i hele dag, ligget på sengen med p'en på fanget og te. Vært litt små syk hele uka, men i dag var det nokk, så orket ikke å dra på skolen. Er jo egentlig litt deilig å være syk og slippe å gjøre noe men kan jo bli litt kjedelig til tider også. Men håper jeg er bedre i morgen, slik at jeg kan gå ut og ta litt bilder. Andre som er forkjøla for tiden ?

insporation
Verdens kjedeligste dag er her igjen, altså tirsdag! Hater denne dagen mest. Så trengte litt inspirasjon i dag som vannelig, og sitter nå og blar gjennom bilder på weheartit og tumblr. Jaja, vi snakkes når jeg kommer hjem fra teater, bye.

kos med lekser


daffeklær <3 og speilbilde ;;;;; syyktkulogsøttxoxoxJaa, burde egentlig gjøre litt mer lekser men er sååå lei nå,  tror jeg legger meg litt tidligere i dag siden jeg ikke vil være så trøtt til uka som jeg pleier å være. I morgen blir det skole---->hjem-->teater--->hjem--->sove..... litt kjedelig dag bortsett fra teater da. Men rekker knapt hjem etter teater for å dusje før jeg må legge meg, litt kjipt egentlig. Får se tror jeg blogger før jeg drar. Jaja, sier natta nå jeg, sov godt alle der ute.

it's snowing madTokk litt bilder ute etter skolen i dag, siden jeg kom hjem tidlig etter norsk tentamen. Åå elsker når det snør! 

winter
Hei hei, i går var maya på besøk og skulle ligge over hos meg, var kjempe koselig, vi spiste litt mislykka pizza og godterri hehe.. Da vi våkna var det snø ute! Fikk plutselig litt julestemning og det har  falt ned snø fra himmelen i hele dag, Det er mange som ikke liker vinter men når snøen kommer, elsker jeg vinteren. Det betyr at jeg kanskje kan stå på twintip nesten uke.


Tokk lite bilder i går og resten av helgen , men har vært syk siden fredag så har ikke hatt lyst til å give på meg litt sminke og klær og gå ut i kulden, så har heller bare sittet inne under dynen med en kopp te. Synd helgen er over.

ikke så enkelt som det ser utDet er faktisk ikke lenge til bloggen er 1 år! Greier nesten ikke tro at jeg har hatt den så lenge og nesten postet noe på den hver dag i et år. Bloggen blir et år i desember engang, og fram til da skal jeg virkelig prøve mitt beste og gå ut og ta litt bilder og jobbe mer med bloggen hver dag. Elsker jo tross alt å blogge! Men det er jo ikke bare bare å blogge jeg som bruker hundre år på å ta bilder+skrive+laste inn bilder+ redigere de+sjekke over skrive feil og alt, så tar virkelig mye tid og i det året som har gått har jeg jo hatt lite motivasjon men prøver meg igjen, og  jeg får se hvor lenge jeg gidder framover.

Håper dere vil følge med på bloggen framover!

summer.
.

header+design inspirasjon


Som dere ser, er bloggen min ganske vell hva skal jeg si ...? kjedelig, eller jeg har jo ikke header, men jeg tror nokk ikke det første jeg setter inn blir sånn vanlig header med bider av meg som poserer forran kamera osv.. nei. Tror jeg skal kanskje ha noe sånn "knappemeny" og et lite bilde,  eller tekst ved siden av til å starte med.  ( som på  noen av bildene)

Skal få begynnt på det snart, for når jeg har nytt design blir jeg mer motivert! Det er jo designet som egentlig avgjør om noen kommer til å lese videre eller IKKE...

theater practiceHei hei , er ikke lenge til jeg må dra på teater, det er vell det eneste positive med dagen i dag. Må bare få sett gjennom manus litt mer nå og så drar jeg og vi snakkes sikkert når jeg kommer hjem.

noe av det verste jeg vet, matte

Jaa, da var den tentamen over, etter øving og øving og å unsett ikke skjønne noe, for å sidet sånn så vil ikke hjernen min fungere når den ser en ligning eller noe lignende.. Hater alt med matte, men mesunder noe så jævlig de som tar det helt enkelt. Kunne virkelig ønske vi ikke hadde matte på skolen i det hele tatt, men det hadde jo vært urettferdig for de som er gode i matte det hadde vært som  å ta vekk engeslsk og kunst og håndverk for meg(siden det er det jeg får best i). Jeg hadde fått så dårlig i snitt. Det spørsmålet jeg spør meg selv mest er, når jeg kommer til å få bruk for disse inviklete regnestykkene med " x*1000=400,2-8*x+54=y" jaja dette lurer vell de fleste på, joda på en måte trenger vi litt mate det skjønner jeg men synes ikke vi skulle, måtte lære så mye, hvis jeg vil bli skuespiller eller noe lignende vil jeg jo sikkert bare glemme mye av det vi lærte etter eksamen uansett. Så uansett om jeg ikke vil trenge halv parten av det vi må lære, må man desverre dette for å komme seg videre på skolen.. Håper virkelig noen finner på noe i framtiden som gjør at ingen vil trenge matte, som en ny type kalkis eller noe ?JA grunnen til at jeg hater mye av matte, er fordi mye av det er vanskelig, på barneskolen likte jeg matte mye bedre , men når alt dette inviklitete  vi må lære kommer på prøva , har man ikke så mye tid til andre ting hvis manskal sitte og øve matte hver dag. Jaja, liker det ikke, uansett om prøva i dag gikk bra..

Hva er dine meninger om matte, liker du det ?


// HAHA okei kanskje litt overdriv men skrev dette innlegget i går når jeg skulle øve og man kan vell ikke akkuratt si jeg var glad akkuratt.

Les mer i arkivet » Januar 2013 » Desember 2012 » November 2012

Jetta Frost

15, Kongsberg

Hei, jeg er en 15 år gammel jente fra Bergen som både er halvt engelsk og halvt norsk. Her blogger jeg om meg og alt jeg er opptatt av. Håper du liker bloggen! jettafrost@hotmail.com

Kategorier

 • bilder
 • Blogg
 • innkjøp
 • inspo
 • klær
 • min drøm
 • outfits
 • Quotes
 • reise
 • rommet mitt ++
 • sminke/hår
 • spørsmål
 • tips
 • trend
 • Video blogg
 • wants
 • Follow me on Twitter

  Siste innlegg

  Siste kommentarer

  Lenker

  hits