min drøm

Min STØRSTE drøm

Det jeg har aller mest lyst til å få til i livet er å bli en profesjonell skuespiller. Og nei jeg vil ikke bare bli det for å bli berømt og å komme på Tv og kanskje filmer. Det er fordi det er noe av det jeg elsker å drive med. Jeg liker å stå på en scene og bare glemme verden og spille en annen person. Hvis man ikke kan gjøre noe jeg virkelig vill i virkeligheten kan man jo gjøre det i et skuespill og bare leve seg inn der. Jeg er ikke redd for å stå forran folk osv. jeg elsker den følelsen og jeg er heller ikke red for å dumme meg ut noe som mange kanskje synes er rart?

Har alltid ønsket å bli skuespiller , begynnte å drømme og det siden pappa fortalte meg om det da jeg var liten. Og til og med når jeg ser på filmer osv. tenker jeg alltid på skuespillerene og om de er flinke eller ikke. Jeg har aldri hatt lyst til åå jobbe på et kontor eller ha en av de "vannelige jobbene" . Når jeg blir eldre skal jeg prøve å komme inn på en teater skole i Oslo. Jeg har før gått på teater kurs osv. før men nå leter jeg etter et annet sted siden det ikke er plass i kultur skolen der jeg bor. Noe av det jeg hater er å kaste bort dagene mine på å ikke gjøre noe og ikke få gjort noe med det å finne et teater sted jeg kan gå på. Går ikke en dag uten at jeg tenker på det og har hatt flere drømmer om å bli skuespiller. Noen av de som er store idoler for meg og har vært utrolig flinke i det innenfor skuespill/dram/film er jo Kate Winslet , Leonardo Dicaprio. Og William Shakespeare er jo bare utrolig.

 Og en dag blir denne drømmen vikelig , det vet jeg bare ..

Jetta Frost

15, Kongsberg

Hei, jeg er en 15 år gammel jente fra Bergen som både er halvt engelsk og halvt norsk. Her blogger jeg om meg og alt jeg er opptatt av. Håper du liker bloggen! jettafrost@hotmail.com

Follow me on Twitter

Kategorier

Arkiv

hits