outfits

ripped leggings
Hva synes du om outfiten?

Gikk såklart ikke slik på skolen, det hadde sikkert hvert utrolig kaldt. Har tatt på meg denne tightsen de siste dagene når jeg har kommet hjem fra skolen, siden jeg elsker den såå høyt og jeg får i allefall brukt den inne, om ikke ute en gang i blant.

unposted outfit


hj
//klær veramoda  elsker vesten fra only, den er så varm og fiiiin 

Denne outfiten skulle egentlig postes en stundt siden men hadde helt glemt den bort. Hva synes du ?

outfit for today

genser//ginatricot      skjerf & tights// h&m        sko//dna        veske//veramoda(pieces)

Dagens! Elsker genseren bruker den hele tiden, haha men den er såå myk og god litt kort på ermene men men. Håper dere har en fin lørdag ,jeg har det kjempe koselig og nettep tatt litt bilder ogsåå. Hva synes dere om antrekket?


innkjøpgenser-ginatricot (elsker denne, kjempe deilig stoff)

topp-carlings (denne er litt gjennomsiktig men kommer til å bruke tube topp under)

skjerf-H&M

ola vest- carlings   er helt forelska i denne

earcuff -glitter

Så kjøpte jeg også en ny foundation, fordi min var for mørk nå som det ikke er så mye sol ute. Men elsker vinter for det da. Er kjempe fornøyd med det jeg kjøpte, spesielt vesten, herregud kjærlighet ved første blikk! Hhaha, neida joda... Men hva synes dere om innkjøpene?

 

3 autumn outfits


    Hvilken likte du best ?

Noe jeg har funnet ut er at jeg burde ha mange flere outfits her på bloggen, jeg er såå dårlig til å gidde å gjøre det. Men det er så gøy å se tilbake på så gjør dere klare for outfits nesten hver dag! Haha, tviler på at jeg greier det , men skal jo prøve. Alt for dere..

love this dress


   Kjole fra Bershka
  Denne kjolen hadde jeg på meg på lørdag, åhh elsker den. På bidene er den veldig kort men den kan drass lengre ned. Jeg hadde krøller i håret men gadd ikke krølle det nåå.. Uansett hva synes du om kjolen ?

outfit 24/09/12
Bukse (?)  Topp -bikbok  Veske- pieces  sko- dna

hva synes du om outfiten?

Skal øve ferdig til Rle prøva nå, så blir det bare chillings til det blir middag. Vi blogges da dere , og tusen takk til de som kommenterer synes det blir sååå mye gøyere å blogge når dere faktisk gidder!

høstferie soon

Bare en uke igjen til høst ferie !! Blir så deilig å bare stå opp sent hver dag og være med venner og bare chille etter uker med jobbing. Denne uka har jeg tre prøver ++ masse lekser så ikke mye bloggtid:( Men skal få postet minst et innlegg hver dag. Så har Rle prøve i morgen og må øve litt til den nå og gjøre litt homework. Såå da snakkes vi senere , poster outfit senere i kveld.
today's outfitbukse - h&m   skjorte-ginatricot  sko-bianco

Hva synes du ?


Hei hei dere, skal gjøre ferdig noe lekse greier nå , så blir det ryddig av hele rommet , hehe ser ikke ut for å si det sånn. Ellers, helt grei skoledag men mandager er jo ikke akkuratt "morsome". Jaja , vi blogges senere

today's simple outfitjakke og topp - bikbok  bukse - h&m  lommebok - vera moda (pieces)


Haha , bilder tatt i morges måtte stå opp tidlig for å komme oss til kjøpe senteret .. haha kan ikke si jeg likte å stå opp tidlig på en lørdag .  Hadde forresten, vært fint om dere kunne komme med noen blogg innlegg forslag ?

outfit 31/08/12

                                                   Skjorte - Bikbok        Shorts - laget selv      tubetopp - Bikbok


Hva synes du ?

første uka overstått !!
Jaa , nå er endelig første uka med skole ferdig , gleder meg egentlig veldig til å sove lenge i kveld. Første gang jeg har følt meg ordentlig trøtt nå på lenge. Håper jeg blir flinkere til å stå opp om morgenen hvertfall.. Men skal bli godt med helg , da ! Skal bare kose meg i helgen og i kveld blir det favoritten til middag som vannelig (hamburger) og på lørdag skal jeg være med Line

Men vi snakkes i kveld, må lakke over falske neglene som jeg nettop limte på , hehhe jajaa

today's outfittopp - BIKBOK      bukse - H&M      armbånd - BIKBOK    veske - PIECES

Hva synes dere ?


jumpsuit's


             fra Bikbok                                                  fra Ginatricot                                          fra Bikbok

Tenkte å hvise dere jumpsuitene mine, er såå gode å ha på når det er fint vær ute. Og utrolig enkelt og fint samtidig. Jeg liker alle veldig godt og har brukt de en del  i sommer. Hva synes dere ?


dear summer , please don't leave meBloggingen har kanskje vært litt dårlig i det siste men må si at når det plutselig er så fint vær at jeg har mest lyst til å være ute hele tiden. Føler sommeren forsvinner litt og litt uten at vi merker det helt, sykt trist men den kommer vell igjen. Men når jeg er ferdig med innkjøps video'en tenkte jeg å lage en sommer videoblogg.

Uansett tror jeg tar meg en liten tur ned i elven i dag og og bader litt igjen. Er utrolig bra sted der hvor man kan sole seg og det beste er at det nesten aldri er noen andre folk der nede. Har alt for meg selv , ahh deilig.

                                                                                    Klær fra Bikbok

Gårsdagens antrekk


Sko - Bianco  Shorts-bikbok  topp- gina tricot    veske - pieces  armbånd - (?)    Solbriller - Ray Ban

Hva synes du ?

outfitVeldig enkelt idag , topp fra H&M og shorts - laget selv ♥  Hva synes du ?

 

 Ellers gleder meg egentlig veldig til helgen , for i morgen kommer Line til meg og hun skal overnatte hos meg til Søndag. Og på lørdag skal vi på shopping i Oslo! Can't wait . Hvis været blir fint,  så blir det : bading og tæning, videoblogger og masse blogging. Blir jo gøy det. Har forresten planer for noen videoblogger jeg skal lage. Ja så dere får bare vente og se.


litt nytt til rommet

I dag forsov jeg meg , haha hadde planer om å stå opp tidlig og utnytte dagen men det ble jo ikke noe av. Men har ordnett og ryddet litt på rommet i dag. For å være ærlig så elsker jeg rommet mitt. Det er lite og samtidig veldig fint og hvit. Kanskje jeg lager en liten rom video engang (?).Nå , skal jeg vell bare fortsette å rydde litt til. Såå senere blir det vell bare kose meg og se på the kards (keeping up with the kardashians).. Snakkes

nye ray-ban
ååå, elsker de ♥ Kommer til å bruke de masse videre i  sommer osv , kjøpte de på flyplassen,love love love. Men nå skal jeg kanskje ut litt og nyte solen litt mer, mens den er her ! Hva synes dere om de ?


Outfit 10/07/12


//klær fra bikbok

Kjedelig outfit , men hadde dårlig tid i dag... Men nå stikker jeg ut en tur , må nyte solen mens den er her, skal kanskje ned og bade. Tar med kamera ! -snakkes

What day is it ?Har egentlig ingen planer for resten av dagen nå. Skal kanskje spille litt sims med lille søss og se en film litt senere. Prøver å blogge såå mye jeg kan, til jeg får tilbake speirefleksen jeg vanlighvis pleier å bruke... håper dere skjønner... Nå skal jeg spise litt jordbær og høre på musikk , ahh sommer , snakkesdagens outfit

                                         Topp - Bikbok       Shorts - Bikbok       Sko - Bianco       Bandana - (?)

Ganske varmt ute i dag såå tokk bare på meg en shorts, elsker forresten den rosa toppen med åpen rygg, er på salg på bikbok nå..

                                                                                Hva synes dere ?

 

lenge siden ..

Hei dere, vet ikke hva jeg skal si ... eh ja, har vært utrolig lite blogging de siste dagene men har savnet bloggen utrolig mye , hhaha. Har kjedet vettet av meg uten kameraet mitt og uansett om man blir lei av å blogge er det bare utrolig gøy. Skal ordne med kameraet mitt i dag men ellers får jeg bare greie meg med det jeg har.

Uansett på fredag får jeg besøk av farmor og fetter fra England ! Utrolig lenge siden jeg har sett de siden de bor i England så gleder meg masse. Vi skal til Oslo og finne på masse koselig sammen.topp - vera moda      shorts- (home made)    bandana - random butikk   øredobber - pieces

Hva synes du ?

Gårsdages outfit

Hei hei , kunne nesten sakt god morgen siden jeg sto opp rundt kl. 4 i dag.. Var egentlig like greit siden det ikke var så fint vær. Glemte å poste outfit i går så poster den heller nå.


Hva synes du ?


Line er heeeer! :D

Heihei :D

Jetta er ikke til stede akkurat nå, så blir eet kort innlegg uten bilder :D Jippiiiiii!! ( LIne som blogger btw)
Skal sove her til i morgen og vi skal bare slappe heeeelt av og kose oss :)

 

Snakkes

-Line :D

Outfit 13/06/12

Shorts- Bikbok     Topp - Ginatricot      sko- Bianco
Skal begynne med litt bedre outfit bilder , men det kommer nokk etterhvert ♥ Skal ut og ligge i solen med Sutty litt før den slukner helt , (haha) , blogges søtinger !

Outfit

sko - Biaco        Shorts - Bikbok           Topp - H&M

Nå blir det bare litt mer gossip girl og is <3 så stikker jeg kanskje ut litt. Utrolig hvor fort dagene går , om bare noen fåå dager er det sommer ferie , helt fri fra skolen , null lekser , ferie , være med venner og avslapping i sola.

Hva synes du om outfiten?
3 outfitsHvilken likte du best ?

pink outfit


se sutty i bakrunden , aww haha

Enkel outfit i dag men hva skal jeg si det er jo lørdag , Topp- H&M   Shorts - klippet selv   Bandana- kjøpt i oslo (random butikk)

Hva synes du om outfiten ? ♥  

Koselig dag

Hei hei , i dag har jeg gjort det samme som de siste dagene egentlig bare sola meg og vært ute i varmen. Var rundt 27 grader i skyggen i dag , helt utrolig deilig , haha kanskje jeg ikke burde blogge så mye om været haha, siden alle gjør jo det  ! Nathalie og Maya kom ned til meg i dag og vi dro ned til fossdammen og jeg bada , syykt deilig egentlig.Topp og Shorts - Bikbok      Hårbånd - (kjøpt et ramdom sted i Oslo) Synes ?

Har desverre ikke tatt noen flere bilder i dag , har egetlig bare ikke tenkt noe særlig i dag , bare vært i solen . Skal desverre på hytta i morgen etter engelsk tentamen :(((( men blogger jo derfra uasett om det blir drit kjedelig :(( <3 Blogges - Jetta Frost

Pimp my Blog av Internet Explorer, uke 4

// prøve innlegg

pimpmyinternet

OutfitTopp - Cubus            Bukse - Bikbok      Armbånd -  (?)

Hei hei  dere ,skal nå hoppe ned i joggebuksen nå og lage meg smoothie så må jeg øve ? litt till tentamen i morgen , oppdaterer senere i dag  , blogges

 

Kjedelig dag ..

Hei hei dere, ikke så mye "spennede" som skjeer hos meg i dag desverre.... Og det regner selvfølgelig så derfor har jeg ikke fått tatt outfit biler ute og ja , virker som det er så fint vær hos alle andre og ikke her :(((

Gikk selvfølgelig ikke med shorts på skolen , var for kald , haha hadde på en svart tights under. Shortsen er fra Bikbok og toppen fra Ginatricot.Ja , har ikke noe mer spennende å fortelle dere ( ikke at noe av dette er spennende da) men skal nokk bare holde meg inne i dag og slappe av litt uten lekser...
Snakkes ! ♥

typisk meg igjennn.......

Hei hei , haha i dag hadde jeg en sånn "typisk meg" hendelse.. Glemte nemlig nøkkelen min igjen i sekken min som jeg ikke brukte på skolen i dag.. Så måtte vente ute i c.a 3 timer før noen kom hjem for å låse opp for meg. stakkars meg , eller var egentlig litt deilig fordi det var solte og ganske varmt så jeg solt meg og gjorde faktisk litt lekser , haha ?

Her er dagen outfit :


Bukse - Vera Moda         Topp/kjole -  GinaTricot        Jakke -  Bikbok

Hva synes du ?


Nå skal jeg se på gossip girl, Vi blogges senere !


good to be back home

Hei hei , har ikke vært på skolen i dag siden jeg har vært sjuk men jeg føler meg mye bedre nå ! Er utrolig deilig å komme hjem til Norge og se at det er sommer her også ,er jo bare så fint vær ute. Deilig å bare kunne gå i shorts her (endelig). Hentet Sutty i dag, og gjett om jeg har savnet henne da.haha , se så søt da !Shorts - laget selv      Topp - BIKBOK


Hva synes du `? ♥

Oppskrift : kanel boller

I går bakte jeg kanle boller og nå så tenke jeg og legge ut oppskrift på de. Kommer også til å fortsette å legge ut oppskrifter når jeg lager/baker noe osv.


Bolle deig :

600g siktet hvetemel

100g sukker

1 ts kardemomme

1 ts salt

1 pk tørrgjær/ 50 g gjær

70g margarin

3,5 dl melk/vann

Band alt det tørre sammen . Rør ut gjæren i litt av melken/ vannet så bland det sammen i en bolle med "det tørre". Så tilsetter du margarin og rører alt sammen. Så kan du heve deigen ( man behøver ikke å gjøre det ) . Så skjevler du deigen ut i 2 store rektangler. Smelter så mye smør du trenger også smører du det på , så strør du kanel og sukker over. Nå må du rulle det samen, begyn fra den lengste siden av deig formen og ruller deigen inn slik at det blir til en pølse. Så kutter du den opp i passe størrelser og trykker de litt ned på flaten :Så pensler jeg de med litt egg og setter de inn i ovnen på 200 grader. Jeg pleier bare ta de ut når de ser ferdige ut. c.a 10-15min. Så kan du trø de med perlesukker når de er ferdige.

Håper jeg forklarte det godt nokk . Dette er hvertfall hvordan jeg lager kanel boller . Du kan heve de før og etter du har eller skal bake de ut, men jeg hever de veldig lite.

Bursdags besøk i går + antrekk

Hei i går var jeg i bursdags festen til Kjesti , hadde det veldig koselig mye latter og dansing. Vi spiste taco (nam) syyykt godt på en fredags kveld og koste oss med godis. Tokk noen bilder så her er de:
hahahaha hunden til kjærsti angrep meg

Dro jo til Nomi etter skolen med Line og vi ordnet oss til bursdags festen så her er antrekket :


Kjole fra H&M                belte fra Ginatricot


Hva synes dere ? Hadde dere en fin fredag ?

Gjesteinnlegg!

Heihei!

Nå er det Line som blogger, er ikke så god til dette men får prøve. Idage har jeg og Jetta kost oss, vi har ttt litt nye bilder til blogg og face..og så har vi spist pizza og skal nå snart spise meloooon :D

 

For dere som ikke vet hvordan jeg ser ut, er da dette meg :D :

 

Jaaa...hva mer skal jeg skrive?... Fortsett og les bloggen til Jetta og hu blir veldig glad om du legger igjen en kommentar ;)

Dere ser meg sikkert senere på bloggen, så vi blogges (?)

Hade :D

Friday the 13' th

Heii dere , helt greit dag i dag var utrolig lite folk på skolen så det var litt koselig siden vi var så få. Begynnte dagen i dag med å forsove meg ofc , og komme litt sent til skolen. Haha da jeg kom inn døren har jeg bare hørt på musikk også sovnet ... typisk meg og følte det var lørdag da jeg våknet .

Heldighvis har det ikke skjedd noe dumt er farlig akkuratt , siden det er jo fredag13 men burde kanskje ikke si noe for det kan jo skje noe helt til kl. 12 ...

Her er forresten dagens kledning :


Bukse - Vera Moda  , genser - H&M

haha , kjedelig outfit men jeg forsov  meg og da måtte jeg bare sjappe meg skikkelig..

Gjett hva jeg skal i morgen da ? Jeg skal på kino og se Titanic i 3D , gleder meg blir gøy å se om det ser endå mer ekte ut det som skjer når båten synker ..
Uansett skal se på Frustreste Fruer nå,  så vi snakkes , Bye bye <3

Hva har dere gjort i dag ? Har det skjedd noe dumt  med deg i dag ?

 

Da drar jeg

Hei dere, nå er det ikke lenge til vi drar på hytta. Blir der bare 4 dager. Det tar fem timer å kjøre dit og jeg som ikke liker å sitte i bilen. Jaja jeg måtte bli med. Uasnett blir nokk ikke mye blogging derfra så vi blogges sikkert ordentlig på Torsdag.


Lover dere mye berdre blogging når jeg kommer hjem!


Vi blogges !!

Dagens antrekk ,

Bukse - vera moda   kjole/topp - Bikbok  (favoritten min )

Ja , fikk ordna dagens outfit i dag da , men måtte gjøre det fort såå nå må jeg stikke. blogges <3

Hva synes dere ? ♥

Dagens kledning 15.03.2012


Tights - Bikbok         Genser - H&M          Jakke - Ginatricot

Hva synes dere ? ♥

Antrekk 15.03.2012
Topp - Bikbok    Tights - Cubus   Jakke - Ginatricot

I dag kunne jeg faktisk gå med vår jakke , deilig når man ikke må ha på seg en stor parkas. Nå kan jeg sikkert pakke den vekk og nå blir nokk converse en del framover.

Hva synes dere om antrekket ?Outfit 14.03.2012


Genser - Bikbok    Tights - Cubus   Shorts - Bikbok

Nå skal jeg ut i solen , blogges !

Hva synes dere ?

Dagens Outfit 13.03.2012

Skjorte- Bikbok         Tights  - Cubus      Shorts- Laget selv        Sko - Converse

Hva synes dere om antrekket ?

Best quotes #2
#  fra weheartit

 

Kjenner du deg også igjen i disse ?

Basic outfit(Dette er en outfit fra forrige uke)
Bukse- ginatricot   Genser/topp- ginatricot

Hva synes dere ?♥

Dagens outfit 09.03.2012 ehehhe


haha, dette er de teiteste outfit bildene jeg har lagt ut , men outfiten er jo fin .. hehe ♥

Tights - CUBUS       Genser- H&M      Ring- GLITTER   shorts- laget den selv

På det ene bildet er jeg hyper (?) og holder  på å tryne og på det andre fikk jeg meldig av Søte Line ♥

Hva synes dere ?

Morgendagens antrekkHar funnet fram antrekk til i morgen. Så nå skal jeg bare spise kvelds og legge meg litt senere. T.G.I.F er ikke lagt unna nå ! ♥  ♥ ♥  Hihi, i morges forsov jeg meg faktisk så måtte skappe meg sykt med å orne meg osv.. off, håper jeg ikke gjør det samme i morgen blir alltid stress når det skjer.


 

Follow my blog with Bloglovin

Outfit 06.03.2012Bukse - Ginatricot        Skjorte - Bikbok     Singlett - Bikbok

Hva synes dere om antrekket ? ♥

Dagens kledningTights-CUBUS    shorts-laget selv      genser-H&M

Jeg valgte å ikke være så daffete i dag i klærne uansett om det er søndag, men det er greit med litt forandringer da!!?


Hva synes dere om antrekket, forresten ??

 

Dagens antrekkBukse- ginatricot   genser-H&M  Sko-shepherd(ugs)

 

Hva synes dere?

 

 

-Jetta Frost

OutfitBukse-vera moda topp-cubus

Haha, ganske kjedelig antrekk jeg har nå for tiden.. <3 Bedre enn ingen outfit da!

 

Hva synes dere ?

 

 

-Jetta Frost 

Bursdags Outfit

Hei dere, nå har jeg vært i bursdag til søte bestevennen min Line <3 Kommer mer om Bursdagen snart men her er Burdags outfiten:Kjole fra BIKBOK og sko fra new look i England <3

 

Hva synes dere om outfiten?

 

-Jetta Frost

Dagens outfit


Se på hodet mitt på bildet over , bilde klikka litt <3 haha

Genser Lindex og bukse fra Cubus.

 Hva synes dere ?

 

 

-Jetta Frost

Monday and Outfit

Hei dere, nå er jeg hjemme etter skolen. I dag hadde bi ski i gymmen (hey), neida selv er jeg ikke noe glad i å gå på langenn og egetlig så suger jeg i det men slalom er jo best ikke sant? neidaa........Nå må jeg øve til matteprøve og egentlig bare pugge, ellers greier jeg sikkert ikke halve prøva en gang!

Sånn ser jeg ut i dag:

--genser bikbok, shorts laget selv, tights fra cubus

Hva synes dere?

Men nå må jeg øve til matte prøven så vi snakkes! 

-Jetta Frost

 

Mandag igjenn

Hei dere, nå er jeg ferdig med matteleksen for i dag og uansett om det bare var 6 oppgaver tokk det sin tid siden vi sefølgelig må skrive alt inn så fint som mulig... aahhr, dritt kjedelig, men uansett nå skal jeg ikke gjøre noe bare slappe av og slappe av mer, ja som vannelig, dette var utroligg interesant!


Namm


............
Snakkes!

 

Hva har dere gjort i dag?

 

 

Outfit og sånn...

Hei dere, nå er jeg hjemme fra en syyykt lang skoledag må si jeg kjedet meg veldig de to siste timene... Nå er det mørkt ute og har faktisk tenkt å bake noe i dag , vet ikke hva men det kommer jeg på, kanskje "cookies" eller noe sånnt !

 Uansett, dette har jeg på meg i dag:

Snakkes !<3

Hva synes dere?

 

-Jetta Frost


 

 

 

Dagens outfit
Hahaha.. Tokk akkutatt bilde da , hhaha ?  Ser ut som jeg klikker helt da..

Skjorte og tights fra cubus, singlett fra bikbok og shortsen har jeg klippet selv.        Nå skal jeg ned å spise og etterpå skal jeg bare være "daffete",,haha? Men uansett vi snakkes senere!

 

Hva synes dere om antrekket?3 Favoritt outfits

Hei nå skal jeg hvise dere mine 3 favoritt outfits av de jeg har lastet opp på bloggen.

nr.1

nr. 2

nr. 3Hva synes du om antrekkene/outfitsene?

Dagens outfit
Genser fra bikbok, tights fra gina tricot og shorts har jeg klippet av en bukse. Nå skal jeg ned og hente godterri og brus, jeg er så utrolig sunn! Snakkes.<3

 

Hva synes dere om antrekket?

My outfit today

Hei, dette er det jeg hadde på meg på skolen i dag og ikke så mye nå siden jeg sitter i kosebukse, hhaa elsker det! Men ja, håper dere liker den. Buksen er fra H&M,og genser fra Carlings. Elsker genseren , ny favoritt!Hva synes dere?<3


 

 

Dagens outfit

Her er dagens antrekk håper dere liker den ! Begynnte å snø med en gang jeg tokk bilde, haha. Kjedelig mandag, men heldig at det var ikke så lang dag i dag!

Sutty måtte jo være med...

Genser og øredobber//bikbok og bukse// H&M

 

Likte dere outfiten?Dagens outfit!Her er dagens outfit, lange sokker og bukse fra h&m og Genser fra Lindex. Hadde også bølger i håret men de gikk ut pga. måtte gå hjem i regn vær, haha...

 

Likte dere outfiten?

Jetta Frost

15, Kongsberg

Hei, jeg er en 15 år gammel jente fra Bergen som både er halvt engelsk og halvt norsk. Her blogger jeg om meg og alt jeg er opptatt av. Håper du liker bloggen! jettafrost@hotmail.com

Follow me on Twitter

Kategorier

Arkiv

hits