Quotes

utrolig gøy og utrolig kjedelig

Ja , jeg begynnte jo å blogge i fjor og hadde (som mange andre) ideer om masse gøy jeg kunne blogge om og at blogging var såå utrolig gøy. Men selvfølgelig er det ikke bare såå enkelt, det virker jo kjempe enkelt når man leser blogger på topp-listen og alt sånn. Men det er virkelig ikke det. Og når det kommer til "header" blir man først litt førnøyd og så tenker man bare ;"æsj nei den var stygg", og det er akkuratt det samme med blogg designet. Jeg vedder på at mange "bloggere" eller folk som ikke har blogget så lenge har samme dilemaet. Jeg begynnte jo bare å blogge fordi det virket spennende og gøy siden jeg aldrig hadde prøvd det før....Men det jeg har lært gjennom den lille tiden jeg har blogget er at , det er alltid noen der ute som blogger bedre enn deg , tar bedre bilder, skriver bedre (null skrivefeil osv), og har flere lesere enn deg, folk du føler er pennere enn deg og har bedre videoer enn deg. Men poenget er jo det at man bare blir bedre etterhvert hvis man virkelig vill.

Men alt det, må man jo bare prøve å se bort i fra. Man blir  jo på en måte flinkere hver dag ?! Hvis dere skjønner? Man får mer inspirasjon av alt man opplever innen en eller flere dager. Jeg skal jo fortsette å blogge og målet mitt er bare å blir flinkere og flinkere etterhvert. Forbedre designet , forbedre bildene og info'en på bloggen. Men en ting jeg kan si er at det av og til er utrolig gøy og andre ganger er det utrolig kjedelig.

 

er du enig ?

- jettafrost

I hate ....


 

Hva synes du om bildet ?

Best quotes


# fra weheartit

 

Kjenner du deg igjen i noen av disse ?

Confidence is key

 Hva synes du? Er du enig?

Jetta Frost

15, Kongsberg

Hei, jeg er en 15 år gammel jente fra Bergen som både er halvt engelsk og halvt norsk. Her blogger jeg om meg og alt jeg er opptatt av. Håper du liker bloggen! jettafrost@hotmail.com

Follow me on Twitter

Kategorier

Arkiv

hits