reise

reiser på lillejulaften

Det er under 6 timer til jeg sitter på flyet til England, endelig feirer vi jul der igjen. Er utrolig lenge siden sist jeg var der fakstisk, så blir bra å treffe igjen familie. 26 desember blir det full shopping så jeg skal pakke veldig lite med meg dit. Gleder meg sånn! Blir bra å få ordentlig julestemning der, siden jeg på en måte har spart den litt til vi kommer fram. Jeg og familien kommer faktisk ikke fram til huset til farmor før c.a 2 på kvelden. Så da kan man vell si at jeg er framme julaften. Håper alle koser seg i morgen og har en kjempe bra feiring, jeg skal også prøve å få blogga en del.


de første dagene

De første dagene var vel mest å sitte på fly i 12 timer plus en som tokk 2 timer .. hhaah utrolig kjedelig spør du meg. Men da vi edelig kom frem i Peru var vi fortsatt ikke der vi skulle. Vi skulle videre fra Lima (hovedstaden) og mer opp i fjellene. Etter å ha bodd på et par hoteller og tatt flere busser + et fly kom vi endelig frem ! Som sakt skulle pappa jobbe på at prosjekt osv så vi gjorde ikke så mye. Det stedet vi var på var ganske "øde" eller det var veldig lite å finne på der , men det var utrolig fint vær. Vi var på noen spesielle middager med kunstnerene der folk sang og masse forskjellig. Det var på en liten "gård" på en måte og der hadde de verdens søteste alpakka og pappegøyer som sa "Hola" til meg . haha.. Drakk også smothiee hver dag på en smothiebar var så syykt godt.hehe var litt skeptisk i starten

heheee... meg og en mini gris , haha såå søt!

verdens største cola ...

Kommer flere bilder osv senere , Hva synes dere ?

 

Dagene i Italia # del 2

Det var delig og ikke bare sitte hjemme og kjede meg denne lang helgen. Blir faktisk ikke så lenge til jeg skal ned dit igjen og jeg gleder meg allerede !

Istedenfor å skrive masse kjedelig kan jeg heller bare hvise dere bilder :dette var høydepunktet for min del <333 elsker jordbær det beste jeg vet ! vi kjøpte masse da ♥

Har du vært i Italia ? ♥ Hva synes du om bildene ?

- Jetta Frost

dagene i Italia # del 1

Hei dere, først må jeg bare beklage null blogging de siste dagene men blogg.no har vært nede lenge pluss at jeg ikke har hatt tid og internett for å kunne blogge med og jeg har vært sjuk. Uansett det viktigste er at jeg er tilbake nå da.

Vi reiste til Italia med fly og kom fram til et hotel vi skulle bo på for kvelden. Dagen etter skjørte vi i 3 timer for å komme til et nytt hotel hvor vi skulle være resten av dagene. Som sakt dro vi ned dit for å se på et potensielt sommer hus, så det ble derfor ganske travelt. Fikk hvertfall spist masse is , god mat og hatt det kjempe koselig. Det beste av alt var vel at det var 30 grader alle dagene.

Her er  bilder fra dagene:
lite å gjøre på flyet ..
Så kom vi endelig fram til flyplassen i Italia :

 Den neste dagen ble det en del kjøring fram og tilbake...

spiste masse is ♥♥♥

heheeh , her var jeg fin


syyyyykt god is !


så kom vi fram til hotelet , ( de hadde sykt fin hage) , haha


På hotelet var det en "hule" / grotte eller hva man kaller det , der man kunne gå inn , det  var mange som dro for å se den og den skulle hvist være veldig gammel:heehe
Hva synes du om bildene ?

Dette innlegget skulle egentlig blitt postet i dag tidlig , sorry dere ...♥

Bilder fra Fillipinene #2

Jeg fant nettop enndå flere bilder fra turen til Fillipinene men denne gangen flere bilder av meg, ehhehe. Bildene jeg viser dere nå er fra den enne øyen vi var på , der vi bodde på villa/hotell. Var så fint der , hvite strender og helt utrolig tropisk. Minner dere på at denne turen var en god stund siden...

Men først her er noen bilder fra da vi var i hoved staden Manilla:æsj, hvilket dyr er det egentlig ?

 

Nå var vi på vei til den mindre øyen:hhahah, PEN , neida men dette er jo en stund siden..Bilde tatt fra flyet , så var vi frame..Så måtte vi inn på en liten båt for å komme til øyen vi oprinnelig skulle til.


Egen privat middag på stranden , siden vi var de enneste som bodde der akkuratt da , heldig♥På en tropisk barHva synes dere om bildene ?

Savner det så mye (Fillipinene)


Jeg har vært på mange utrolige reiser men en av de mest fantastiske reisene var da jeg reiste til Fillipinene. Jeg var dere for noen år siden.  Det var en opplevelse for livet å reise dit og jeg lærte utrolig mye pluss at jeg hadde sååååå morsomt. Da jeg var der så jeg på en måte verden i en annen måte. Det er ubeskrivelig men bilder beskriver nokk mer så her er de:

De første bildene er fra en liten øy med masse regn skog:


Utrolig nokk er det meg som står på den broen, haha det ser jo ut som bildet er tatt rett fra filmen Jungelboken. Bildet sier vel alt og akkuratt her regnet det masse , ikke rart når det heter "the rain forrest".


Barna i familien til noen som bodde der. 


Vann bufallo' er jeg fikk faktisk sitte på en , eller ri på en eller hva man sier. Utrolig stillig!


Barn som lekkte i gata.


Skolebarna , det var en slaks festival der de var ute og gikk.

Han som viste oss rundt en venn av oss som heter Bong. Han var på en måte presidenten der.


Dette er en "ris" farm eller det er sånn de planter ris utrolig det tar så lang tid å plant en liten ris plante..


"Bilene" de kjørte rundt i , haha..

(får ikke snudd bildet) men uansett se så søt han lille gutten med hunden var,  han lekkte rundt på stranda !Nå skal jeg vise dere bilder fra der vi "bodde" eller var meste parten av tiden. Som var på en annen mer Turist øy:


Vi bodde på en villa Hotell rett ved Standen som het "White Beach" når vi gikk ut av der vi bodde kom vi rett ut på denne stranda.

Utsikten fra vinduet , helt utrolig !Bildene over er fra der vi var eller bodde da vi var der, Det var såååå stort større enn mange hus.Sjøen kunne jeg ligget i i times hvis men man kunne bli litt FOR solbrent og jeg fikk faktisk "sol stikk" og fikk feber da jeg hadde badet for mye siden vannet reflekterer solen..
Var også ute og fikset i disse "seil båtene" Når jeg ser på disse bildene kommer jeg til å tenke på hvor mye jeg egentlig savner å være der. Vi var der i nærmere 3 uker. Var også i Manilla (hoved staden) men kan vise dere bilder derfra en annen gang. Jeg annbefaller alle å reise der det er en opplevelse du aldrig kommer til å glemme !

Hva synes du om innlegget ? Har du vært i Fillipinene eller vil du dit ?

-Jetta Frost

Vanskelig ....

Hvis dere fikk sjangsen til å reise hvor dere ville , hvor ville dere reist ? Dette spørsmålet finner jeg nemlig ikke noe svar på. Til min konfirmasjon skal jeg få lov til å reise til hvor jeg vill i hele verden . Det er sååååå vanskelig å bestemme meg siden jeg vill jo dra et sted jeg ikke har vært. Alle jeg har spurt sier at de ville reist til USA ja ja greit nokk det men jeg har alt vært der og ja....  En bra ferie for meg er svømme basseng , strender, sol og tropisk klima..

 

Det første stedet jeg tenkte på var Hawaii men jeg vet ikke ... Der er det jo tropisk klima mange strender og sikkert det er sikkert veldig fint der.


Elsker å snorkle under vann og se tropiske fisker har gjort det før og det er helt syyykt fin opplevelse !


Eller kanskje India ?Mange som har vært der sier det er utrolig fint der og en opplevelse for livet. Noen steder i India er det jo faktisk kjempe fint.

Hvor ville du reist om du kunne reise hvor du ville ?

 

Jetta Frost

15, Kongsberg

Hei, jeg er en 15 år gammel jente fra Bergen som både er halvt engelsk og halvt norsk. Her blogger jeg om meg og alt jeg er opptatt av. Håper du liker bloggen! jettafrost@hotmail.com

Follow me on Twitter

Kategorier

Arkiv

hits