tips

header+design inspirasjon


Som dere ser, er bloggen min ganske vell hva skal jeg si ...? kjedelig, eller jeg har jo ikke header, men jeg tror nokk ikke det første jeg setter inn blir sånn vanlig header med bider av meg som poserer forran kamera osv.. nei. Tror jeg skal kanskje ha noe sånn "knappemeny" og et lite bilde,  eller tekst ved siden av til å starte med.  ( som på  noen av bildene)

Skal få begynnt på det snart, for når jeg har nytt design blir jeg mer motivert! Det er jo designet som egentlig avgjør om noen kommer til å lese videre eller IKKE...

christmas bucket list

Fikk plutselig syyykt julestemning så satt på julemusikken og begynnte å lage en "christmas bucket list", er sånn at du skriver ned ting du skal fulføre eller gjøre fram til og i løpet av julen, jeg synes det er utrolig morsomt og man får flere minner av å gjøre det samtidig som man fulfører listen, kan også skrive søte ting som " catch a snowflake on your toungue" og "make pepermint hot chocolate".

Jeg føler jeg får på en måte mer ut av julen og ikke minst mer julesteming når har satt opp litt planer osv.. Pleier du å gjøre slik ?

pelsvestHar hatt denne vesten, lenge nå men har aldri greid å bruke den ordentlig. Synes egentlig pels vester er super fine (og da mener jeg ikke ekte pels, siden jeg er i mot pelsindustrien, hvis noen skulle lure). Men ja, jeg skal skaffe meg et svart bånd ti å knytte den igjen med slik at den ikke blir sååå kjedelig, tror det kan blir kjempe fint.                                                               

Elsker den vesten oppe til venstre og den nederste Cheryl har på seg. Hva synes dere om pels vest , hot or not?(som de sier)

anbefaling: maskara

Siden jeg ikke har hatt så mye anbefalinger her på bloggen, tenkte jeg å lage et lite innlegg om noe jeg må anbefalle. Det er nemlig favoritt maskaraen min, fra sephora sin kollesjon, den heter altså outrageos volume maskara. Den er utrolig bra i min mening hvertfall, sitter på hele dagen, drysser ikke, gjør vippene lengre og bøyer de litt opp. Helt klart den beste maskaraen for meg! Link til den HER

Har noen av dere prøvd den før ? Har dere en maskara dere MÅ anbefalle?

hva er finest


             svart/mørke mørke brunt                                lyselyse brunt                                      det jeg har nå

Jeg har aldrig farget håre eller vurdert det, men jeg synes likevell det er morsomt å se hvordan jeg hadde sett ut med lysebrunt osv. Jeg er egentlig veldig fornøyd med fargen jeg har nå. Ok det var jo ikke så stor forskjell på bildene men likevell Hva synes du er finest?

//brukte redigeringen på http://www.picmonkey.com/  

"Har du alltid hatt så langt hår ?"

Ja , har lenge fått spørsmål hva jeg gjør med håret mitt og om det alltid har vært såå langt som det er nå. Og svaret er ja det har faktisk vært lengre enn det er nå.

Har hatt langt hår så lenge jeg kan huske , har aldri ville klippet meg mye mer en et par centimeter.
Selv synes jeg lengden som det er nå er perfekt , har alltid elsket å ha langt hår og hadde blitt utrolig lei meg om jeg "måtte" av en eller annen grunn klippet alt av.

Det jeg gjør :

1. Stusser håret , altså klipper det "pitte litt" hver 4 månede ellernoe.. Ikke så ofte , Det vokser fortere når du stusser det.

2. Bruker hårkur av og  till (slik at det blir mindre slitt og får mer "shine")

3. Ikke tenk på det, hvis du virkelig vill ha langt hår så vokser det ikke forterre når du bare sitter og ser på det og klager over at du vil ha lengre hår. Ja bare ikke tenk på det.

Jeg gjør ikke noe spesielt men som sakt jeg har aldri hatt "kort hår" så jeg vet ikke. Det kommer vell kanskje litt annpå håret ditt, hvor slitt det er osv.

 

(bilde tatt da jeg var i Oslo en gang , gikk vell i 5 klasse... Her har jeg jo nesten endå lengre hår enn jeg har nå.)

shorts (tips)

Hadde denne kjedelige shortsen i kleskapet og bestemte meg for å ødelegge den litt. Kjedet meg litt i går så fant fram en saks og klippte litt i den. Synes det ble mye finere nå. Søkte bare på youtube , og fant en liten video som hviste hvordan man kunen "ødelegge den" slik at det skulle se bra ut. Kjempe bra tips hvis du har en shorts ligende som du aldri bruker.
Hva synes dere ?

LOL


// screenshot

Har lenge tenk å se på denne filmen, åå elsker den. Utrolig søt film. Gøy å se på , på en regnværsdag som i dag.. hehe. Hvis dere ikke har sett den så burde dere det, anbefaller den.♥  Så nettop på den med Line , loved it !

Hvis du har sett den, hva synes du om den ?Tangle Teezer

Verdens beste børste ! Først og fremst såå elsker jeg designet på denne og den er liten og compact så du kan ha den med alleveier. Den fjærner alle "floker" uten at det gjør vondt ellernoe. Bruker den hele tiden og har helt glemt vanelig børste. Perfekt til å ha med seg i vesken og når  man skal reise rundt osv..

// Fikk denne som en gave fra england , love it

Hva synes dere ? Har dere en sånn ?

Breakfast at Tiffany's

Hei dere , har ikke gjort noe særlig i dag, bortsatt fra at jeg var i Drammen og at jeg har tatt masse bilder ute. Hehe , veldig spennende... Nå skal jeg hvertfall sette meg ned med jordbær og krem og se film,  "Breakfast at Tiffany's". Utrolig søt og koselig film . Elsker den !
Love love love , Hva synes dere om den ?

Old-New leggingsHva synes dere ? Fant en tights som hadde et stor hull i øverst og gjorde det på begge sidene helt ned til foten. Synes det ble veldig stillig egentlig, hehe var litt kjedelig med helt vannelige svarte tighs og siden de i tilleg hadde hull i gjorde jeg dette , Lagde bare masse hull med en saks og reiv til sidene.

- Jetta Frost

Jetta Frost

15, Kongsberg

Hei, jeg er en 15 år gammel jente fra Bergen som både er halvt engelsk og halvt norsk. Her blogger jeg om meg og alt jeg er opptatt av. Håper du liker bloggen! jettafrost@hotmail.com

Follow me on Twitter

Kategorier

Arkiv

hits