trend

peter pan collars


Har dere sett disse? Åhh er de ikke bare utrolig fine, har sett på slike kjeder eller hva nå du vil kalle dem før og har vært usikker på hva jeg synes om de, men nå er jeg helt forelska i de. Mange av de kommer allerede med på klærne, men synes sånne "inviduele" collars er utrolig kult for å "spice opp" en genser nå om høsten/vinter.

Går også ann å lage slike selv, som man kan se på videoen til høyre.

 

Hva synes dere ?

love these jeans

Elsker disse jeasene her! Har hatt lyst til å kjøpe meg et sånt par lenge, vet ikke hvorfor men jeg synes bare de er så fine. Pluss at glidelåsen fresher jeasene litt opp, synes ofte helt vannelig svarte jeans osv kan bli så kjedelig. Tror nokk de noe lignende de her blir det neste jeg kjøper meg! Det er jo på moten nå, så er jo et bra tips til alle som trenger noe nytt som kan brukes til alt, spesielt hvis man kjøper de i svart.  Den grønne er fra bikbok (egentlig en tights) bukser i midten fra Ginatricot og siste fra Nelly.Hva synes dere om de?

Trend : "headscarves""Headscarves er veldig "inn" i trenden akkuratt nå og selv synes jeg det er utrolig stillig det gjør et anntrekk litt mer spesielt. Og det er kult å gå med når du bare er hjemme og ikke gidder å gjøre så mye med håret. Pluss at det passer til alt og er fint både på vinteren og sommeren. Selv har jeg noen sånne skjerf  og hvorfor ikke gå med det , det er jo så stillig !Hva synes dere om denne trenden , går dere med det ?

Jetta Frost

15, Kongsberg

Hei, jeg er en 15 år gammel jente fra Bergen som både er halvt engelsk og halvt norsk. Her blogger jeg om meg og alt jeg er opptatt av. Håper du liker bloggen! jettafrost@hotmail.com

Follow me on Twitter

Kategorier

Arkiv

hits