wants

I want

 Her er noen av klesplagene jeg har øsnket meg lenge nå. Lenge siden jeg har hatt et wants innlegg så blir kanskje litt gøy å lage det nå igjen. Elsker shortsen , den er såå utrolig fin, av alle "want'sene" er den det klesplagget jeg ønsker meg mest! Vil også kjøpe en sånn ola-vest , det passer på en måte til alt. Hva synes dere ?

Ola-vest , Svart topp - Ginatricot        T-shorte,Shorts - Bikbok

IN LOVE

 

Vet at det er mange som har både denne bikinien og vesken men , ååherregud jeg vil ha de ! Bikinien er fra Kimstore og Vesken fra moteshopen. Hva synes dere, ønsker dere også en av de ?

Want this
Ååhh , elsker disse to toppene fra bikbok , der er såå fine spisielt den til høyre !Fant også mye fint på GinaTricot .. Den toppen er syykt fin på ryggen , har lyst på alt !

Hva synes dere , likte dere noen av plaggene ?

Wants right nowPlaggene her er fra forkjellige butikker, men med en gang jeg så de ble jeg forelsket. Den hvite shortsen, jakken og USA genseren er fra ginatricot og der har de masse fint nå for tiden. Solbrillene og ola shortsen er fra bikbok og til slutt er favoritten min nemlig den blå høytlivshortsen♥ fra Newlook, herregud er den ikke bare utrolig fin ?♥

Hva synes du ?

I WANT THIS - Nelly.com

Nå har jeg plukket ut mine favoritter fra Nelly.com blant kjoler og litt annet. Elsker mye av det de har der, men det var ikke vanskelig å velge ut de kjolene jeg likte siden jeg ble bare helt forelsket med en gang jeg så de:

Link til rød aktig kjole her

Link til blå kjole her

Link til rosa kjole her

Kjolene er sommerlige og fine og det er bra siden det ikke er sånn altfor lenge til sommer , pluss at sommer kjoler er så fine! <3Fant denne fine vesken som også er veldig sommerlig men jeg bare elsker sommer såee da ble det jo en sommer veske som jeg likte. Og skoene er jo enkle og fine , elsker de!

 

Likte dere noen av kjolene eller "accessoriene" ?

 

-Jetta Frost

Nye wants fra BIKBOKHerregud Bikbok har fått in så masse fint nå, de har jo begynnt med litt værklær osv. og de er syyyykt fine på bildet har jeg plukket ut de plagenne jeg likte aller best av det nye de har fått inn og jeg kommer helt sikker til å kjøpe meg noen av disse plagene! Favotittene mine av disse må vel være , shortsen, kjolen og toppen! <3

 

Hva synes dere om klærene?

 

-Jetta Frost

Wants right now!Nå ville jeg hvise dere hva jeg har veldig lyst på akkuratt nå (av klær og sko) siden jeg øsnker meg litt andre ting nå enn de tingene jeg hviste dere sist! Uansett elsker alle tingene her og ønsker meg mye av det som er her. Kjolen hadde vært utrolig fin til sommeren og genserene hadde vært fine å hatt nå! Alle plagene er fra bikbok uantatt skoene de er fra Nelly.com og den hvite genseren som er fra ginatricot!

 

 

Hva synes dere om innleget?

 

-Jetta Frost 

<3

 

Sko jeg ønsker jeg hadde:

Hei nå har jeg funnet noen sko som jeg virkelig ville likt å hatt i skapet mitt, alle er syykt fine men hvis jeg måttte velge hadde jeg valgt de blåe eller de svarte. Begge de er faktisk fra Nelly.com de har jo kjempe mange fine sko!

 

 

Hva synes dere om skoene? Ville dere likt å hatt noen av de?

 

-Jetta FrostWants right now!!!

Hei tenkte hvise dere noen av tingene jeg har lyst til å ha i skapet mitt nå, synes klærene er sykt fine også, hvis dere lurer på hvor noen av klærene er fra er det bare å spørre!Elsker sminken/klærene, noe jeg har syykt lyst på akkutatt nå!!

 

Ønsker dere også noe av dette, og hva synes dere om klærene?Noen fine gensereHei dere, nå har jeg funnet noen utrolig fine gensere, alle genserene er fra topp shop bortsatt fra den mørke blå som er fra gina tricot. Jeg liker alle genserene veldig godt, spesielt den hvite helt til høyre fra topshop og den blå fra ginatricot. Snakkes !

 

Likte dere noen av genserene?

Jetta Frost

15, Kongsberg

Hei, jeg er en 15 år gammel jente fra Bergen som både er halvt engelsk og halvt norsk. Her blogger jeg om meg og alt jeg er opptatt av. Håper du liker bloggen! jettafrost@hotmail.com

Follow me on Twitter

Kategorier

Arkiv

hits